Pine House Hotel Resort Tyrkiet Antalya-området Kemer
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Pine House Hotel Resort

Tyrkiet / Antalya-området
Çamyuva Mah, Turizm Blv. No:9, 07990 Kemer/Antalya
Vis på kort

Pine House Hotel Resort

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar 

Gratis Internet - Strand

Hotellet
Hotellet tilbyder 2 suiter og 116 dobbeltværelser fordelt på 4 etager og tilgængelige via elevator. Den døgnåbne reception i lobbyen giver fleksibilitet ved ankomst og afrejse. Stedets faciliteter omfatter en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Via WLAN-netværket kan gæsterne gå på internettet. Der kan handles dagligvarer i supermarkedet på stedet. I souvenirbutikken vil gæsterne helt sikkert finde det helt rette til minde om deres ferie. Til overnatningsstedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Som del af hotellets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue og et legerum. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på stedets parkeringsplads. Af serviceydelser tilbydes også børnepasning, lægevagt, vækkeservice, vasketøjsservice og egen transportbus.
Placering
Klub-resortet ligger i centrum af Kemer, kun 200 m fra grusstranden, ved en hovedvej. Lufthavnen Antalya (AYT) ligger ca. 65 km derfra.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg og et varmeapparat. På nogle af værelserne hører der en altan til standardindretningen. Der tilbydes værelser med gulvtæppe samt dobbeltseng eller en sovesofa. Om ønsket stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Af yderligere behageligheder på værelserne kan nævnes et minikøleskab. Desuden findes der telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og WiFi. På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelse.
Mad & Drikke
Hvad gastronomi angår, opvartes gæsterne af en restaurant med klimaanlæg og en bar. Der kan foretages reservationer med alt inklusive. Gæster med alt inklusive har adgang til særlige ydelser, såsom snacks, ligesom der tilbydes et udvalg af alkoholfri og alkoholholdige drikkevarer. Der tilbydes morgenmad, frokost og aftensmad som vil stille såvel den lille som den store sult.
Sport og aktiviteter
Det udendørs poolområde omfatter et badeområde for børn og egner sig fremragende til aktive fridage samt til gæster der dyrker vandsport regelmæssigt. Et gys på vandrutsjebanen, noget forfriskende at drikke fra baren ved swimmingpoolen samt skøn muskelafspænding i boblebadet – der er noget for enhver stemning og kondition. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Overnatningsstedet tilbyder et omfangsrigt udendørs sportsprogram med mulighed for at køre på cykel/mountainbike, boccia, beachvolley og bueskydning. Vandsportsentusiaster vil også få det sjovt på stedet idet der tilbydes jetski, vandcykler, bananbåde og dykning. På hotellet vil gæsterne blive mødt af et bredt udvalg af indendørs sportsfaciliteter, herunder et fitnessstudie, bordtennis, dart og aerobic. Ydermere råder stedet over et wellnessområde med et spa-bad, en sauna, et dampbad, et hamam og en skønhedssalon. Mod betaling tilbydes: massagebehandlinger. Til stedets yderligere fritidstilbud hører et animeringsprogram, en miniklub, livemusik, et diskotek og en natklub. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702341
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.

Pine House Hotel Resort Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes