Perla Apartments Grækenland Kreta Heraklion
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Perla Apartments
Agia Pelagia 71500, Heraklion Crete Island, Greece Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Agia Pelagia. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Perla Apartments er et enkelt, familiedrevet lejlighedshotel beliggende i rolige omgivelser i Agia Pelagia, ca. 20 km vest for Heraklion. Her er ikke mange faciliteter, men det opvejes af den smukke natur der omgiver hotellet, og af værtsfamiliens gæstfrihed.

 

På hotellet findes et fint poolområde med solsenge og parasoller, og stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet.

 

Her er også en poolbar og en snackbar, hvor man kan købe lette måltider. Alle lejligheder er indrettet med et lille te-køkken, som giver mulighed for at tilberede lette måltider selv. Ca. 10 m fra hotellet findes et supermarked.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Agia Pelagia er en charmerende kystby, som er bygget op af en bjergskråning. Byen er derfor ikke velegnet for gangsbesværede. I byen finder du et godt udvalg af tavernaer, restauranter, souvenirbutikker og en dejlig strand. 

Værelserne

Studio

Enkle og farverige ét-værelses lejligheder til 2 personer. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med køleskab, kaffemaskine og brødrister samt det mest nødvendige køkkenudstyr og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

To-værelses lejlighed

Enkle og farverige to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret opholds- og soverum med sovesofa, TV, telefon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med køleskab, kaffemaskine og brødrister samt det mest nødvendige køkkenudstyr og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

Tre-værelses lejlighed

Enkle og farverige tre-værelses lejligheder til max 5 personer. Alle lejligheder indeholder to soveværelser, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret opholds- og soverum med sovesofa, TV, telefon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med køleskab, kaffemaskine og brødrister samt det mest nødvendige køkkenudstyr og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer. 

Måltider

Måltider ikke inkl.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                        Ca. 6 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

Aircondition:                              Ca. 6 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:     0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:            1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Snackbar – Gratis internet på fællesområder

Strand 300 m – Supermarked 10 m – Lokalt centrum (Agia Pelagia) 300 m – Heraklion 20 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser