OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Panorama Hill

Søg pris og ledighed
Info

All Inclusive

Hotellet

Panorama Hill Hotel er et dejligt 3 stjernet hotel, beliggende centralt i Kusadasi, kun 1,5 km fra centrum og ca. 2 km fra stranden. Hotellet er smagfuldt indrettet, og henvender sig til alle, der gerne vil bo tæt på centrum og de mange seværdigheder i området, men som også stiller krav til hotellets standard.

 

Poolområdet er stort og luftigt, og herfra er der en fantastisk udsigt over havet og byen. Her er en pool og en børnepool, samt en poolbar. I SPA centret kan du forkæle dig selv med en tur i hamam og sauna, evt. efterfulgt af en afslappende massage. På hotellet finder du også et fitnessrum samt et mødelokale med alle nødvendige hjælpemidler.

 

Opholdet er med All Inclusive, så det er slet ikke nødvendigt at forlade hotellet, når sulten eller tørsten melder sig. Skulle du alligvel få lyst til at udforske byen, kan du gå til centrum eller benytte de offentlige busser, som har stoppested ganske tæt på hotellet.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Da hotellet ligger meget centralt vil trafikstøj forekomme, specielt på værelser uden havudsigt.

Værelserne

Standardværelse

Moderne indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling), TV, minibar (mod betaling) telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Moderne indrettede værelser for op til 4 personer. Alle værelser består af 2 soverum med en dobbeltseng i det ene rum, og 2 sovesofaer i det andet rum. Derudover aircondition, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling), TV, minibar (mod betaling) telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusve
Morgenmad : 07:30 - 10:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:30
Snacks : 15:30 - 17:00
Kaffe, te og kage : 17:00 - 18:00
Bar : 10:00 - 23:00
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, alle behandlinger i Spa centret, og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Panorama Hill Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes