Paloma Pasha Tyrkiet Vest-Tyrkiet Özdere
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Paloma Pasha
Çukuraltı, Atatürk Blv. No:143, 35495 Özdere / İzmir Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Özdere. Vores guider i Kusadasi kan kontaktes pr. telefon.

 

Paloma Pasha Resort er et skønt hotel af høj standard. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, omgivet af skov og med direkte adgang til den dejlige sandstrand. Hotellet er et rigtig godt valg for både par og familier der vil bo godt i komfortable omgivelser, og planlægger at tilbringe en stor del af ferien med afslapning og hyggelige stunder på hotellet.

 

Hotellet byder på to pools, hvoraf en har 3 vandrutsjebaner, samt en separat børnepool. Derudover er her et væld af aktiviteter og faciliteter: Tennis, fitness rum, mini-fodboldbane, bordtennis, en lille legeplads og vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling). Hotellets animation team sørger for, at ingen kommer til at kede sig, og arrangerer både div. sportsaktiviteter om dagen og flotte shows og musik om aftenen.

 

I SPA centret er der rig mulighed for at forkæle sig selv. Her er både tyrkisk hamam, sauna og mulighed en lækker, afslappende massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Gratis trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.  

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand, sodavand og øl), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Handicapvenlige værelser forefindes – spørg ved bestilling.

 

Standardværelse med havudsigt

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning til et barn (op til 12 år). Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand, sodavand og øl), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Handicapvenlige værelser forefindes – spørg ved bestilling.

 

Familieværelse

Elegant inrettede familieværelser til max 4 personer, bestående af et soverum en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med to sovesofaer. Alle værelser er indrettet med TV, aircondition, telefon, minibar (indeholder sodavand og øl), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine og badekar, toilet og hårtørrer.  

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:30

Snacks

15:00 – 17:00

Patisserie

15:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnight Snack

23:00 – 01:00

 

A’la Carte Restauranter – Ét måltid i én af restauranterne inkl. Husk at reservere bord!

 

International

19:00 – 22:00

Aegean

19:00 – 22:00

Ottoman

19:00 – 22:00

Barbeque – Mod betaling

19:00 – 22:00

 

Barer

 

Piano Bar

24 timer

Terrace Bar

18:00 – 24:00

Meandros Bar

10:00 – 18:00

Vitamin Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

23:00 – 01:00

 

 

Udvalgt importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske og nogle faciliteter, herunder bl.a. billard og vandsportsaktiviteter på stranden er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i Spa centret, samt leje af tennisudstyr er mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Høj musik fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram kan forekomme.

 

Strandhåndklæder kan lejes på hotellet.

 

Udendørs pools, vandrutsjebaner, udendørs restauranter og barer og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Miniklub og animation/underholdning vil være begrænset udenfor højsæsonen.
Bemærk, at stranden først vil være klargjort, når vejret tillader konstant brug.

Vis mere Vis mindre
Info

Pools – Vandrutsjebaner – Børnepool – Ultra All Inclusive

Privat Strand 0 m – Özdere 1 km – Kusadasi 35 km – Izmir 55 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser