Palmiye Beach Hotel – Bo perfekt ud til Kleopatra stranden i Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Palmiye Beach Hotel
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:6, 07400 Kort
Hotellet

Drømmer du om at bo lige ud til Kleopatra Stranden? Så er Palmiye Beach Hotel det helt rigtige valg. Her er ikke et stort udvalg af faciliteter, men med hotellets fantastiske beliggenhed er det heller ikke nødvendigt. Tættere på stranden kan du næsten ikke bo, hvis du samtidig også gerne vil bo i byen, med dens mange muligheder for oplevelser, shopping og store udvalg af restauranter og barer lige uden for døren.

 

Dagene kan tilbringes på en liggestol på stranden, kun afbrudt af en dukkert i havet nu og da. Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med alverdens former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). Til hotellet hører også en lille pool – vær opmærksom på, at denne er placeret imellem 2 bygninger, og her er ikke meget sol. Bryder du dig ikke om at få sand mellem tæerne, kan du i stedet benytte hotellets egen solterrasse. 


Dit ophold på Palmiye Beach er inkl. morgenmad, men du har nu også mulighed for at bestille frokost og/eller aftensmad hjemmefra - lige præcis når det passer dig. Du bestemmer selv hvor mange måltider og hvilke dage. Et måltid koster DKR 115.- og indeholder dagens suppe, et måltid efter eget valg fra menukortet, salat, frugt samt ét glas rød- eller hvidvin eller et glas øl (33 cl). 

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder, og mod betaling på værelserne (1 Euro pr. dag pr. enhed). Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse

Små men fine værelser til 2-3 personer. Alle værelser har dobbeltseng / to enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng / tre enkeltsenge, TV, minikøleskab, aircondition, pengeskab, telefon og altan. Badeværelset har en brusekabine eller badekar, toilet og hårtørre. 

 

Mad & Drikke
Morgenmad inkl.
Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

Wifi på værelserne:                    Ca. 1 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis Wifi ( Lobby ) - Kleopatrastranden 0 m - Centrum 500 m.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser