Palmiye Beach Hotel – Bo perfekt ud til Kleopatra stranden i Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Palmiye Beach Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:6, 07400
Vis på kort

Palmiye Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Mad & Drikke
Morgenmad inkl.
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis WİFİ ( Lobby ) - Kleopatrastranden 0 m - Centrum 500 m.

Hotellet

Drømmer du om at bo lige ud til Kleopatra Stranden? Så er Palmiye Beach Hotel det helt rigtige valg. Her er ikke et stort udvalg af faciliteter, men med hotellets fantastiske beliggenhed er det heller ikke nødvendigt. Tættere på stranden kan du næsten ikke bo, hvis du samtidig også gerne vil bo i byen, med dens mange muligheder for oplevelser, shopping og store udvalg af restauranter og barer lige uden for døren.

 

Dagene kan tilbringes på en liggestol på stranden, kun afbrudt af en dukkert i havet nu og da. Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med alverdens former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). Til hotellet hører også en lille pool – vær opmærksom på, at denne er placeret imellem 2 bygninger, og her er ikke meget sol. Bryder du dig ikke om at få sand mellem tæerne, kan du i stedet benytte hotellets egen solterrasse. 


Dit ophold på Palmiye Beach er inkl. morgenmad, men du har nu også mulighed for at bestille frokost og/eller aftensmad hjemmefra - lige præcis når det passer dig. Du bestemmer selv hvor mange måltider og hvilke dage. Et måltid koster DKR 115.- og indeholder dagens suppe, et måltid efter eget valg fra menukortet, salat, frugt samt ét glas rød- eller hvidvin eller et glas øl (33 cl). 

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder, og mod betaling på værelserne (1 Euro pr. dag pr. enhed). Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

Wifi på værelserne:                    Ca. 1 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Værelserne

Standardværelse

Små, men pænt indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. 


Vær opmærksom på, at opredning til 3. person ikke er muligt. Et barn under 12 år kan bo på værelse med to voksne, såfremt barnet deler seng med en forælder/voksen.

 

Palmiye Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes