OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Oscar Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Oscar Hotel er et hyggeligt og meget centralt beliggende hotel i Antalya centrum, kun en kort spadseretur fra den charmerende gamle bydel og byens uendelige indkøbsmuligheder. Her er ikke mange faciliteter, men hotellet er et rigtig godt udgangspunkt for dig, der ønsker at bo midt i byen, og ikke stiller store krav til hotellet.

 

Hotellet, som består af fire mindre bygninger, er bygget op omkring en hyggelig og frodig have. Her kan du slappe af i skyggen eller nyde en drink i baren. Skal byens støv skylles væk, kan du tage en dukkert poolen. På en lun sommeraften kan det varmt anbefales at nyde et veltilberedt måltid mad i haven, som er omgivet af appelsintræer.

 

Da hotellet ligger meget centralt, kan trafikstøj forekomme.


Mixx Travel har ikke guider i Antalya. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt.

Værelserne

Standardværelse

Små og enkelt indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, telefon og delt balkon (svalegang/terrasse). Badeværelse med toilet, bad og hårtørrer.

 

Familieværelse

Enkelt indrettede værelser til 4 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og/eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, telefon og delt balkon (svalegang/terasse). Badeværelse med toilet, bad og hårtørrer.

Oscar Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes