Numa Konaktepe Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Numa Konaktepe Hotel
TrustYou Tooltip Text
Konakli Mah.
Hotellet

Det hyggelige All Inclusive hotel Numa Konaktepe er beliggende i Konakli, vest for Alanya. Her kan du tilbringe feriedagene ved en af hotellets pools, eller deltage i de sjove aktiviteter som hotellet arrangerer. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at hele familien kommer til at få en skøn ferie. 


Her er flere pools, og det er op til jer, om der skal være fart over feltet i poolen med vandrutsjebaner, eller om der skal slappes af ved ”relax” poolen. De mindste gæster kan selvfølgelig boltre sig i børnepoolen. 


Hvis du foretrækker sol og saltvand, kan du blot benytte tunellen under hovedvejen for at kommet til hotellets private strand. Hotellet arrangerer også gratis shuttleservice til stranden flere gange om dagen. Ved stranden er der både en pool og en børnepool, hvis i skulle blive trætte af sand og saltvand. 


Und dig selv et besøg i hotellets SPA afdeling, som tilbyder tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling). I højsæsonen arrangerer animationteamet aktiviteter og underholdning for hele familien. Alle børn i alderen 4-12 år kan hygge sig i den internationale miniklub eller på den lille legeplads.


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er bade langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Elegant indrettede værelser i lyse farver til max 3 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, aircondition, kaffe og te, minibar (opfyldes hver dag med vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Familieværelse

Elegant indrettede værelser i lyse farver til max 5 personer. Alle værelser består af to soverum: Et med en dobbeltseng og et med en dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover indeholder værelset , TV, telefon, 2 aircondition, kaffe og te, minibar (opfyldes hver dag med vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Mad & Drikke

All InclusiveMåltider & Snacks

Morgenmad

07:30 – 09:30

Sen morgenmad

09:30 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:00

Gözleme

10:00 – 15:00

Patisserie

12:00 – 18:30

Snacks

12:00 – 16:00

Is og frugt

15:00 – 17:00

Kaffe og kage

16:00 – 17:00

Midnightsoup

23:00 – 24:00

 

Barer

Lobby Bar

12:30 – 21:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Strand Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 24:00

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, alle behandlinger i SPA centret, frisør, motoriserede vandsportsaktiviteter og andre faciliteter er ikke inkluderede i All Inclusive konceptet. 

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Vær opmærksom på, at poolområdet ligger tæt ved hovedvejen og at trafikstøj vil forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, pools og andre aktiviteter kan være lukket eller begrænset i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel bliver informeret.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                           Ca. 1 euro pr. dag som betales direkte til hotellet.


Vis mere Vis mindre
Info
Pools - Børnepools - Miniklub - Vandrutsjebaner - Gratis internet
Privat strand 500m - Lokalt centrum 800m - Alanya centrum 12km
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser