Nireas Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Nireas Hotel
Kato Daratso 73100, Chania, Greece Kort
Hotellet

Nireas Hotel er et populært lejlighedshotel i Agii Apostoli, kun 4 km fra den populære havneby Chania. Her finder du et dejligt poolområde med pool for både store og små, og en stor solterrasse med solstole og parasoller. Den børnevenlige strand ligger en kort gåtur fra hotellet, ligesom du også finder flere butikker i nærheden.

 

Opholdet er inkl. morgenmad, som serveres i poolbaren. Her kan du også købe lette retter i løbet af dagen.

 

Hotellet er et godt udgangspunkt for dig, der ønsker at bo tæt på Chanias store udvalg af restauranter, butikker, barer og caféer.

 

Trådløst internet i receptionsområdet (mod betaling). Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Studio lejlighed

Pæne, enkelt indrettet lejligheder til 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Pæne, enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to enkeltsenge/sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
De gastronomiske faciliteter omfatter en restaurant, en spisesal, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Den velsmagende morgenmad giver gæsterne energi til en begivenhedsrig dag. Stedet stiller også snacks til rådighed.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Bar - Tennisbane

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser