Myrion Beach Resort & Spa Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Myrion Beach Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Gerani 730 14, Chania
Hotellet

Myrion Beach Resort & Spa er et lækkert og moderne hotel beliggende lige ud til stranden i Gerani. Hotellet er et oplagt valg for alle, der gerne vil bo i smukke omgivelser. 


Hotellet byder på en stor pool, en børnepool og mulighed for at holde formen ved lige i fitness rummet og på paddle-tennis banen. Står der selvforkælelse på programmet anbefaler vi et besøg i hotellets SPA afdeling, hvor du også finder en opvarmet, indendørs pool (åben om vinteren). 


Hver morgen arrangerer animation teamet morgengymnastik, og tre aftener om ugen er der underholdning med levende musik. Du kan selv vælge, om opholdet skal være inkl. morgemad eller halvpension. Hotellet har også en lobby bar og en hyggelig poolbar som serverer kølige drinks.


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Superior Værelse

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, TV, minikøleskab, el-kedel, espresso maskine (kan lejes mod betaling), aircondition, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Maisonnette Værelse

Elegant indrettede værelser i to etager til 3 personer. Alle værelser er indrettet med en hems med dobbeltseng samt stueetage med TV, minikøleskab, el-kedel, espresso maskine (kan lejes mod betaling), aircondition, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ophold inkl. morgenmad inkl. kaffe, te og vand.


eller 


Halvpension (Morgen- og aftensmad) 


Nogle faciliteter, herunder alle behandlinger i SPA centret og leje af paddle tennis udstyr kan benyttes mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Strandhåndklæder kan lejes på hotellet.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:                         1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                                    3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                                    7 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                                  10 EuroVær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool  - Gratis internet

Strand 100 m - Gerani 1 km - Chania 16 km - Chania Lufthavn ca. 33 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser