Minos Village Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Minos Village Hotel
Agia Marina, 73 014 Chania Crete. Greece Kort
Hotellet

Minos Village er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel, beliggende en kort spadseretur fra Agia Marinas centrum. Hotellet er lyst og moderne indrettet, og består af flere hvidkalkede bygninger.

 

Ved det hyggelige poolområde er der en pool samt en børnepool, og en solterrasse med solsenge, parasoller og en poolbar. Stranden ligger ca. 350 m fra hotellet. Skal formen holdes ved lige, kan dette gøres i fitnessrummet.

 

Alle lejlighederne er indrettet med et lille tekøkken. Skal ferien ikke bruges på madlavning kan vi anbefale hotellets restaurant – det er også her man kan nyde sin morgenmad.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at der er en del trapper på hotellets område.

Værelserne

Studio lejlighed

Pæne og lyse ét-værelses lejligheder til max 3 personer. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng og en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

To-værelses lejlighed

Pæne og lyse to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret opholds- og soverum med to sovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Måltider

Morgenmad 08:00 – 10:00

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                         Ca. 14 Euro pr. uge.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:     0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:            1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Morgenmad inkl. – Pool – Børnepool – Poolbar og restaurant - Strand 350 m – Agia Marina 200 m – Chania 9 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser