Michell Hotel – Exklusivt 5-stjernet hotel for voksne 5km fra Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Michell Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Kestel, Kestel Bld., 07490 Alanya/Antalya
Vis på kort

Michell Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Restaurant - Bar

Gratis Internet - Privat strand 400 m. - Alanya centrum 5 km

Hotellet

Michell Hotel er et dejligt 5 stjernet voksenhotel hotel, som første gang slog dørene op for gæster I 2014. Hotellet ligger I Kestel-området kun 5 km fra Alanya centrum, og er et rigtig godt udgangspunkt for en ferie i luksuriøse omgivelser, men stadig tæt på Alanyas pulserende byliv.

 

Hotellet byder på et godt udvalg af faciliteter for den kræsne gæst: Et spa center med tyrkisk bad, sauna, massage og fitnessrum (alle behandlinger I spa centret mod betaling), to indbydende poolområder, og ikke mindst gratis shuttle service til hotellets private strand, hvor du som gæst naturligvis frit kan benytte solstole og parasoller. Hotellet tilbyder også flere forskellige aktiviteter for den aktive som f.eks. tennis, beachvolley, dart og bordtennis.

 

Opholdet er med Ultra All Inclusive, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor dit næste måltid skal indtages. Skal en særlig mærkedag fejres, kan du bestille bord i A’la carte restauranten. Aftenen kan passende tilbringes ved poolbaren, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Middelhavet.


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Hotellet anbefales ikke til gangbesværede, da adgang til hotellet sker ad en lang, stejl bakke. Hotellet accepterer ikke gæster under 16 år.

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser med mulighed for en opredning (max 3 personer). Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og en sovesofa, TV, telefon, minibar (indeholder vand og sodavand), aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Handicapværelser forefindes – spørg vores rejsekonsulenter.

 

Suite værelse:

Elegant indrettede suiteværelser til 4 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, 2 enkeltsenge samt 1 sovesofa, minibar (indeholder vand og sodavand), TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel og balkon eller terrasse. Alle værelser har balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive 


 Morgenmad 07:00 - 09:00
 Sen morgenmad 09:00 - 10:00
 Frokost 12:30 - 14:00
 Middag 19:00 - 21:00

 Snacks 14:30- 17:00
 Snacks (strand) 12:00 - 17:00
 Kaffe, te og kage 11:30 - 17:00
 Is 14:00 - 17:00
 Mini-buffet 23:00 - 02:00
 Nat snacks 02:00 - 07:00

 Lobby Bar         10:00 - 00:00
 Pool Bar10:00 - 07:00
 Relax Pool Bar*10:00 - 18:00
 Strand Bar10:00 - 18:00
* Vand og sodavand

A’la carte – Ét måltid inkl. – husk at reservere bord!

 

A’la Carte                                               19:00 – 21:00 


Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer serveret i flaske og friskpresset frugtjuice er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Leje af pavilloner på stranden, leje af tennisudstyr samt alle vandsportsaktiviteter er mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer. pools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Måltider


Michell Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes