May Flower Apart Hotel, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
May Flower Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mah. Sugözü Cad. No:2 07400 Alanya, ANTALYA / Türkiye
Hotellet

May Flower er et godt lejlighedshotel beliggende meget centralt i Alanya. Her er god plads til både store og små, og uanset om i rejser som venner, par eller familie med børn, vil i føle jer godt til rette her.

 

Hotellets poolområde er hotellets naturlige samlingspunkt. Her er en hyggelig solterrasse og en pool samt en separat børnepool. Her er også en lille legeplads til de mindste børn, samt bordfodbold, billard og air hockey til de større.

 

Her har i friheden til selv at tilberede jeres måltider – indkøbene kan klares i hotellets minimarked. Det er også muligt at bestille morgenbuffet i hotellets restaurant.

 

Hotellet ligger kun 200 m fra centrum, så du har alle byens muligheder lige uden for døren. Der er ca. 1,1 km til Kleopatra Stranden.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Studio lejlighed

Pænt indrettede et-værelses lejligheder til 2 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Pænt indrettede to-værelses lejligheder til max 5 personer. Alle lejligheder er indrettet med soveværelse med en dobbeltseng/2 enkeltsenge, samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa samt åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, kaffemaskine, el-kedel, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 6 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis internet
Strand 1,1 km - Centrum 200 m - Antalya Lufthavn ca. 130 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser