Lycasti Hotel, Tavronitis, Kreta - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Lycasti Hotel
TrustYou Tooltip Text
Tavronitis 73006, Chania Crete
Hotellet

Lycasti Apart Hotel er et enkelt lejlighedshotel, som ligger i den lille by Tavronitis, ca. 18 km vest for Chania. Her er ikke mange faciliteter, men her er en god stemning, og personalet gør alt hvad de kan for at hotellets gæster skal føle sig hjemme.  

 

Det hyggelige poolområde, som er omgivet af træer og frodige planter, bliver hurtigt et naturligt samlingspunkt for hotellets gæster. Her kan du nyde solen, eller slappe af med en bog i den stor have, i skyggen under et træ. Her er også en lille restaurant hvor du kan købe morgenmad og lette retter.

Værelserne

Studio lejlighed

Enkelt indrettet lejligheder til 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Superior Studio lejlighed

Enkelt indrettet lejligheder til 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken samt sofahjørne. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse (på hems) med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to enkeltsenge/sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
Måltider ikke inkl. 
Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:        1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   7 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                 10 Euro


Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Tekøkken 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser