Long Beach Harmony Resort – For dig som vil have alt på hotellet.
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Long Beach Harmony Hotel & Spa
TrustYou Tooltip Text
Türkler Mah. Akdeniz Bul. No:26, Alanya
Hotellet

Long Beach Harmony er et stort resorthotel i Türkler, ca. 20 km vest for Alanya. Her findes et stort udbud af faciliteter, aktiviteter og restauranter, og hotellet er derfor et oplagt valg for familier som planlægger, at skulle tilbringe det meste af ferien på hotellet.

 

Her findes flere pools for både børn og voksne, bl.a. en saltvandspool, en pool med flere vandrutsjebaner og et børnepool med rutsjebaner for de mindste.

 

SPA afdelingen tilbyder en mængde forskellige behandlinger (mod betaling). Her du blive vasket og skrubbet efter alle kunstens regler i det tyrkiske bad, slappe af i saunaen og får forskellige former for massage.

 

Her er også en mini-klub for børn i alderen 4-12 år (her tales ikke skandinavisk), og en lille forlystelsespark med en karrusel, radiobiler, et minitog og pariserhjul. Både i dag- og aftentimerne arrangerer hotellets personale forskellige aktiviteter for både børn og voksne, og om aftenen kan man nyde forskellige former for underholdning. Natten kan passende afsluttes i hotellets egen natklub.  


Vær opmærksom på, at nogle faciliteter er beliggende på nabohotellet Long Beach Resort & Spa.

 

Trådløst internet er tilgængeligt. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse

Moderne og elegant indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand / danskvand), sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Svim-up Værelse

Moderne og elegant indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand / danskvand), sikkerhedsboks og terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. Fra terrassen er der direkte adgang til poolen.

 

Swim-up Familieværelse Dublex (2 etager)

Moderne og elegant indrettede værelser for 4 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand / danskvand), sikkerhedsboks og terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. Fra terrassen er der direkte adgang til poolen.

 

Familieværelse

Moderne og elegant indrettede værelser for 4 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser består af et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og et værelse med to enkeltsenge eller en køjeseng, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand / danskvand), sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Økonomiværelse

Moderne og elegant indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand / danskvand), sikkerhedsboks og fransk altan. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet, telefon og hårtørrer. 

Måltider

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

12:00 – 17:00

Gözleme (Tyrkiske pandekager)

11:00 – 17:00

Patisserie

11:00 – 18:00

Is

14:30 – 16:30

 

Drikkevarer

Terazza Bar

16:00 – 00:00

Lobby Long Bar

10:00 – 02:00

Sense Pool Bar

10:00 – 17:00

Stage Snack Bar

10:00 – 18:00

Costa Dock Bar

10:00 – 17:00

Aqua Amphi Bar *

10:00 – 23:15

Tropicana Disco Bar *

23:20 – 02:30

Mare Snack Bar *

10:00 – 00:00

“Blend” kaffe og is (Mod betaling)

10:00 – 00:00

 

*Kan besøges når Long Beach Resort & SPA er åben.

 

A’la Carte restauranter – Mod betaling. Husk at reservere bord!

Escargot Restaurant (Fransk)

19:00 – 21:00

Hünkar Restaurant (Tyrkisk)

19:00 – 21:00

Costa Restaurant (Middelhavsmad)

19:00 – 21:00

 

Importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske, behandlinger i SPA centret, vandsportsaktiviteter på stranden, leje af tennisudstyr og bolde og nogle faciliteter (inklusive bowling og billard) er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Alle behandlinger i Spa centret, samt leje af tennisudstyr er mod betaling.

 

Udvalgte pools er opvarmede i lavsæsonen. Pirate Aquapark, Main Aquapark og Pirate Aqua Tower kan kun benyttes, når Long Beach Resort er åbent.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Strandhåndklæder kan lejes på hotellet.

Høj musik fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram kan forekomme.

 

Udendørs pools, vandrutsjebaner, udendørs restauranter og barer og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Miniklub og animation/underholdning vil være begrænset udenfor højsæsonen.
Bemærk, at stranden først vil være klargjort, når vejret tillader konstant brug.

 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Saltvandspool - Børnepool - Vandland
Gratis internet - 
Strand 0 m - Alanya centrum 20 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser