OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Le Bleu Hotel & Resort

Søg pris og ledighed
Hotellet

Hotel Le Bleu er et dejligt Ultra All Inclusive hotel, beliggende ca. 3 km fra Kusadasis livlige centrum. Fra stort set hele hotellet har du en fantastisk udsigt til Det Ægæiske hav. Hotellet ligger i grønne omgivelser, og har direkte adgang til en lille sandstrand og hotellets egen badebro. Hotellet anbefales til både par og familier der både vil bo godt, tæt ved stranden og i gåafstand til centrum.

 

Poolområdet er stort og luftigt, og her findes både en pool, vandrutsjebaner og en børnepool til de mindste børn. Alle børn i alderenn 4-12 år kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) og på legepladsen, imens de større børn og voksne kan udfordre hinanden i beachvolley, bordtennis, boccia etc.


I hotellets eget Spa center kan du blive vasket og skrubbet efter alle kunstens regler i hotellets eget hamam, ligesom det også er muligt at få en dejlig, afslappende massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Hotellets eget animation team arrangerer underholdning, aktiviteter og konkurrencer for både store og små i dagtimerne, og underholdning om aftenen. 


Le Bleu Hotel & Resort Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes