Lake & River Side Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Lake & River Side Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner - Restaurant - Bar

Internet - Strand 750 m. - Side centrum 7 km. 

Hotellet

Lake & River Side Hotel er et dejligt 5 stjernet med gode faciliteter, og kort afstand til den hyggelige ferieby Side. Hotellet er bygget med inspiration fra den osmanniske arkitektur, og ligner nærmest et lille palads. Her er plads til både familier, par og venner, der gerne vil bo godt.

 

På hotellet er der et stort og luftigt poolområde med en stor pool, en pool med vandrutsjebaner og en separat børnepool. Er du mere til sand og saltvand kan du benytte den private strand der ligger ca. 1,3 km. fra hotellet. Hertil arrangeres gratis shuttle bus flere gange dagligt.

 

I spa-centret kan du slappe af og forkæle dig selv med både tyrkisk bad, sauna og dampbad, evt. efterfulgt af en dejlig massage (alle behandlinger mod betaling). Både om dagen og om aftenen arrangerer animation teamet aktiviteter, konkurrencer og underholdning for både store og små.

 

Får du lyst til at udforske området er der rig mulighed for dette. Til Side centrum, som byder på både historiske oplevelser og hyggeligt byliv, er der ca. 7 km. Manavgat, som er et større provinsby, ligger kun 4 km fra hotellet. Her er både et stort shopping center, et stort marked én gang ugentligt, områdets største moské og et væld af store og små lokale spisesteder. 


Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser, alle indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt mulighed for én opredning, telefon, tv, sikkerhedsboks, minibar (genopfyldes med vand og juice), aircondition, trådløst internet og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Elegant indrettede værelser med 2 soverum, hvert rum indretted med en dobbeltseng eller 2 enkeltseng. Derudover telefon, tv, sikkerhedsboks, minibar (genopfyldes med vand og juice), aircondition, trådløst internet og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
Morgenmad : 07:00 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:30
Middag : 19:00 - 21:00
 
Beach Snack : 12:00 - 15:00
Gözleme : 10:00 - 15:00 - Beach Bar
Kaffe og kage : 14:30 - 17:00
Is : 14:30 - 16:00
Midnigt Snack : 00:00 - 07:00
 
Lobby Bar : 10:00 - 00:00
Disco Bar : 23:00 - 02:00
Street Bistro : 24 Timer
Beach Bar : 10:00 - 18:00
 
A’la carte Reservation nødvendig. Ét måltid i én af restauranterne er inkl.
Violino : 19:00 - 21:00
El Mexicano : 19:00 - 21:00
Lalezar : 19:00 - 21:00
 
Udvalgt. importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, og nogle faciliteter (herunder billard, bordfodbold, leje af tennisudstyr etc.) er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Høj musik fra animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.


Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.


Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Lake & River Side Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes