Labranda Mares, Marmaris - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Labranda Mares Marmaris
TrustYou Tooltip Text
Icmeler Mah. Ataturk Cad. No:64 Marmaris / Mugla
Hotellet
Gæsterne er garanteret et behageligt og afslappende ophold ikke blot i kraft af områdets 159 bungalower, men også 282 værelser. Receptionen er døgnet rundt bemandet. Til resortets faciliteter hører bagageopbevaring og en hæveautomat. Der tilbydes WLAN. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. I et supermarked og en række andre butikker kan der shoppes og oses. Børnene kan tumle rundt på legepladsen. Som del af feriekompleksets yderligere faciliteter er der også et bibliotek. Gæster der ankommer i bil, kan parkere denne i parkeringsgaragen eller på parkeringspladsen. Af serviceydelser tilbydes også babysitterservice mod betaling, børnepasning, biludlejning, lægevagt, transportservice, vasketøjsservice, en frisør, et møntvaskeri og piccoloservice. Dagens avis ligger fremme (mod betaling). Foredrag, præsentationer og møder kan afholdes i et af stedets 8 konferencelokaler.

Placering
Resortet er ideelt for strandferiegæster og familier med en beliggenhed i Marmaris, direkte ved havet. De nærmeste indkøbsmuligheder finder gæsterne ca. 1 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Dalaman (DLM) og ligger ca. 90 km derfra.
Værelserne
Et klimaanlæg skaber et behageligt indeklima på værelserne. På nogle af værelserne er der en altan eller terrasse. Herudover tilbydes der en safeboks og et skrivebord og, mod et tillægsgebyr, en minibar. Mulighed for at lave te/kaffe hører ligeledes til standardindretningen. Endelig omfatter indretningen også fladskærmsfjernsyn og WiFi. På badeværelset – som er udstyret med brusebad – findes der ligeledes en hårtørrer. Der kan bestilles 10 værelser indrettet til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelse. Overnatningsstedet tilbyder ikkerygerværelser.
Mad & Drikke
De gastronomiske faciliteter omfatter 5 restauranter, en bar, en pub og en lobbybar. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Der kan foretages reservationer med alt inklusive. En righoldig morgenbuffet (også for gæster der står tidligt eller sent op) vil få gæsterne hurtigt ud af sengen. Til frokost og aftensmad kan de betjene sig selv ved buffeten. Overnatningsstedet stiller også snacks til rådighed. Resortet tilbyder et sortiment af alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.
Sport og aktiviteter
Der er mulighed for forfriskende badestunder i det udendørs poolområde. Dybdegående afspænding i boblebadet, underholdning på vandrutsjebanen og noget forfriskende at drikke i baren ved swimmingpoolen – her vil gæsterne opleve hvor varieret en badeferie kan være. På solterrassen med liggestole og parasoller kan man rigtig nyde ferien. Resortet tilbyder et omfangsrigt udendørs sportsprogram med boccia, beachvolley og bueskydning samt mod betaling også tennis. Der kan dyrkes en lang række sportsgrene, herunder diverse vandsportsgrene, idet der tilbydes windsurfing og vandgymnastik og mod betaling også jetski, motorbåde, bananbåde, kanosejlads, dykning og parasailing. Som del af overnatningsstedets sports- og fritidsfaciliteter tilbydes der ligeledes bordtennis og aerobic. Ydermere råder resortet over et wellnessområde med en sauna, et dampbad, et hamam, en skønhedssalon og massagebehandlinger. Mod betaling tilbydes: et spa-bad. Til stedets yderligere fritidstilbud hører en miniklub, livemusik, et diskotek og en natklub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser