Labranda Alantur Resort, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Labranda Alantur Resort
Kestel Mah. Sahil Cad. Alanya Kort
Hotellet

Labranda Alantur Resort er et 5 stjernet resorthotel beliggende lige ud til stranden i en naturlig, botanisk have. Hotellet ligger i Kestelområdet kun 6 km fra Alanya centrum, og består af en hovedbygning og en bungalowbygning. Hotellet er et rigtig godt valg for alle, som ønsker en ferie i luksuriøse omgivelser, men ikke vil bo for langt fra Alanyas pulsernede byliv. 

 

Hotellet har flere poolområder, så her er noget for alle. Skal der være fart over feltet kan dagen tilbringes ved poolen med vandrutsjebaner eller ved aktivitetspoolen, hvor der arrangeres underholdning og sjove aktiviteter. Står der afslapning på programmet anbefaler vi ”Relax” poolen som kan benyttes af alle over 16 år. Her er naturligvis også børnepools til de mindste. Fra hotelområdet er der direkte adgang til hotellets private strand, hvor der er rig mulighed for en dukkert i Middelhavets bølger. 

 

Er man på udkig efter selvforkælelse har hotellet en dejlig SPA afdeling som tilbyder haman, sauna, massage og en række forskellige behandlinger (alle behandlinger mod betaling). Foretrækker man en mere aktiv ferie, arrangerer hotellets animationteam sjove aktiviteter om dagen og underholdning om aftenen. Man kan også træne i fitness rummet,spille tennis og dyrke aerobics. I miniklubben kan børn i alderen 4-12 år møde nye venner (her tales ikke skandinavisk) og lege på legepladsen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at tilslutningen som regel er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse - Bungalow

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralstyret aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

 

Familieværelse – Bungalow

Pænt indrettede værelser til 3 voksne og 2 børn eller 4 voksne. med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder to rum med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert rum, TV, telefon, centralstyret aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks og to balkoner eller terrasser. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Morgenmad

07:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:30

Middag 

19:00 – 21:00

Midnatssuppe

23:00 – 24:00

 

Barer

Pool Bar

10:00 – 24:00

Lobby Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00

Coco Bar **

10:00 – 03:00


*   Åben indtil september
** 
Mod betaling

 

 

A’la carte – Èt besøg i én restaurant er inkl. Husk at reservere bord!

 

Italiensk

19:00 – 21:00

Fisk

19:00 – 21:00

 

Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i SPA centret, motoriserede vandsportsaktiviteter, leje af tennisudstyr og visse faciliteter indgår ikke i All Inclusive konceptet.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år. 

 

Shorts og badetøj er ikke tilladt i restauranten.

 

Udendørs restauranter, barer, pools og andre aktiviteter kan være lukket eller begrænset i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel bliver informeret.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset udenfor højsæsonen.

 

Vis mere Vis mindre
Info

3 pools - Børnepools - Vandrutsjebaner - Miniklub - SPA Center

Privat strand 0 m - Alanya centrum 6 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser