OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kustur Club Holiday Village

Søg pris og ledighed
Info

​All inclusive​ - 2 Pools - Børnepool - Vandrutsjebaner - Restaurant - Bar

​Gratis WIFI - Strand 0 m. - Kusadasi centrum 4 km. 

Hotellet

Kustur Club Holiday Village er et dejligt familiehotel beliggende ca 4 km fra Kusadasi. Hotellet ligger i smukke, frodige omgivelser, omgivet af en stor have, med smukke træer, grønne buske og farverige blomster. Kustur Club Holiday Village er et rigtig godt valg for familier, der vil bo tæt på både by og strand, og gerne vil have mulighed for aktiviteter på hotellet

 

Her er 2 poolområder, hvor der både er plads til afslapning i solen, og sjov på vandrutsjebanerne for både store og små. Hovedmåltiderne serveres i restauranten, men hvis sulten skulle melde sig i løbet af dagen, er her flere barer, hvor der ud over drikkevarer, også serveres snacks. Den dejlige sandstrand ligger kun 200 m fra hotellet, og nås let via tunellen under vejen. Her kan i som gæster på hotellet frit benytte solsenge og parasoller

 

Hotellets animation team sørger for, at ingen kommer til at kede sig! De vil i løbet af dagen arrangere forskellige former for aktiviteter for både børn og voksne. I dagtimerne kan de mindste møde nye venner i hotellets miniklub (her tales ikke skandinavisk) eller på legepladsen, og de sportsinteresserede kan holde formen ved lige i fitnessrummet eller på tennisbanen

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.

Værelserne

Superior værelse

Moderne værelser for 2-3 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, aircondition, minibar (indeholder sodavand og vand ved ankomst), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. Handicapvenlige værelser forefindes – spørg ved bestilling.

 

Bungalow værelse

Moderne værelser for 2 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, en sovesofa, aircondition, minibar (indeholder sodavand og vand ved ankomst), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Moderne værelser for 4 personer, bestående af 2 soverum. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, to enkeltsenge, aircondition, minibar (indeholder sodavand og vand ved ankomst), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusve
Morgenmad : 07:00 - 10:30
Sen morgenmad : 10:00 - 11:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:30
Sen middag : 23:30 - 00:30
Night snack : 01:00 - 06:00
 
Snacks : 12:00 - 17:00
 
Snacks – Beach Bar : 12:00 – 16:00 (I perioden 16. Maj til 30. September)
Is : 11:00 - 16:00
Kaffe, te og kage : 17:00 - 18:00
 
A'la Carte : 19:30 - 22:00 - Ikke inkl. i All Inclusive! Husk at reservere bord!
(Asiatisk, mexicansk, italiensk, tyrkisk og fisk)
 
Pool Bar : 09:00 - 00:00
Silent Pool Bar : 10:00 - 22:00
Beach Bar : 09:00 - 17:30
Ada Café Bar : 24 Timer
Disco Bar : 00:00 - 02:00
Amphitheater Bar : 21:45 - 22:30
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Kustur Club Holiday Village Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes