OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Korumar Hotel De Luxe

Søg pris og ledighed
Hotellet

Korumar De Luxe er det ideelle valg, hvis du vil bo rigtig godt, men stadig have byens mange muligheder lige inden for rækkevidde. Korumar De Luxe er et skønt hotel af høj standard, med en fantastisk beliggenhed kun 2 km fra Kusadasi centrum.

 

Hotellet ligger på et klippeplateau, med en fantastisk udsigt over havet og byen. Her er et stor poolområde med stor pool og solterrasse, samt en delvist separat børnepool med vandrutsjebane for de mindste børn. For at komme til stranden skal du blot benytte elevatoren ved poolområdet. Her kan du nyde solen fra platformen eller fra den lille strand.

 

I Spa centret kan du forkæle dig selv, og har du planer om at holde dig aktiv under ferien kan dette gøres på tennisbanen eller i fitnessrummet. Imens kan alle børn mellem 4-12 år møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) som også har en god legeplads.

 

Trådløst internet tilgængeligt mod betaling. Vær opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.  

Værelserne

 

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
All Inclusive 

 Morgenmad 07:00 - 10:00
 Frokost 12:30 - 14:00
 Middag 19:00 - 21:30
 Midnight snack 23:00 - 24:00
 Snacks 
 Snacks 11:00 - 16:00
 Kaffe, te og kage 16:30 - 17:30
 Tyrkiske pandekager 12:00 - 17:00
 Barer 
 Beach Bar 10:00 - 18:00
 Snack Bar 10:00 - 24:00

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter, leje af tennisketcher og bolde og nogle faciliteter (herunder billard) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Strand- og pool håndklæder udlånes.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Musik fra hotellets Diskobar og animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre faciliteter og aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Korumar Hotel De Luxe Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes