OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

Søg pris og ledighed
Hotellet

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort er et skønt 5 stjernet luksusresort, beliggende ca. 12 km fra Kusadasi. Her bor man i dejlige omgivelser, og her er god plads til både børn og voksne.

 

Det er næsten umuligt at komme til at kede sig her, for med flere swimmingpools for både små og store, den dejlige sandstrand, det indbydende Spa-center og de mange aktiviteter for store og små, kan det være svært at løsrive sig fra hotellet. Uanset om der står afslapning og selvforkælelse eller aktiviteter og underholdning på programmet er der rig mulighed for dette.  Hotellet har et stort og indbydende pool område med swimmingpools, børnepool og vandland med vandrutsjebaner. Det professionelle animation team byder på underholdning og aktiviteter for alle aldre i både dag- og aftentimerne.  

 

Skal formen holdes ved lige under ferien kan du bl.a. spille tennis, beachvolley og træne i fitnessrummet. Alle børn i alderen 4-12 år kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) eller på legepladsen.  


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for to opredninger. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en sovesofa, lænestol, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand/sodavand og opfyldes dagligt), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Værelser med handicapvenligt badeværelse forefindes – spørg ved bestilling. 

Mad & Drikke
Ultra All Inclusive


 Morgenmad07:00 - 10:00
 Sen morgenmad10:00 - 11:00
 Frokost12:30 - 14:00
 Middag19:00 - 21:30
 Midnight Snack23:00 - 00:30
 Snacks 11:00 - 18:00
 Patisserie             11:00 - 18:00
 Lobby Bar             24 timer
 Fuaye Bar 14:00 - 18:00
 Sports Bar 21:00 - 24:00
 Disko Bar 23:00 - 02:00

A'la Carte restauranter - mod betaling. Husk at reservere bord !


 Zeytin Restaurant19:00 - 22:00 
 Safran Restaurant19:00 - 22:00
 Roka Restaurant19:00 - 22:00


Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter, leje af tennisketcher og bolde og nogle faciliteter (herunder billard) er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. Strand- og pool håndklæder udlånes.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Musik fra hotellets Diskotek og animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre faciliteter og aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom. Vandrutstjebanerne er åbne nogle timer dagligt.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes