OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kleopatra Fatih Hotel

Søg pris og ledighed
Info

 All Inclusive  

Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar

Strand 150 m. - Centrum 2 km.

Hotellet

Hotel Kleopatra Fatih ligger i den vestlige del af Alanya, ca. 150 m fra Kleopatra stranden og ca. 2 km fra centrum. Hotellet er af ældre dato, men hyggeligt og charmerende, og er et godt valg for alle, der ikke stiller store krav til mange faciliteter og luksus.


Her er et hyggeligt poolområde med solterrasse, poolbar, børnepool og pool med vandrutsjebane (åben nogle timer dagligt). Her er også en restaurant og et tyrkisk bad, hvor du kan blive vasket og skrubbet efter alle kunstens regler (mod betaling).


Alanya centrum nås let med lokal bus, taxa (holdeplads lige ved hotellet) eller på gåben langs den smukke strandpromenade.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser for 2 personer – nogle værelser har mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition (mod betaling), TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser (2 separate soverum) for 4 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, aircondition (mod betaling), TV, telefon, minibar (tom), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Kleopatra Fatih Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes