Kleopatra Blue Hawaii Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Kleopatra Blue Hawaii Hotel
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:148, 07400 Kort
Hotellet

Kleopatra Blue Hawaii er et fint 3 stjernet hotel, som ligger kun 50 m fra den skønne Kleopatra Strand. Hotellet ligger lige ud til hovedvejen, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren. Kleopatra Blue Hawaii er et godt valg for alle, som ikke stiller store krav til mange faciliteter og høj standard, men som foretrækker at bo centralt i Alanya centrum.

 

Til hotellet hører et mindre poolområde med pool, en lille børnepool og en mindre solterasse. Hotellet har også sit eget wellness center med hamam, sauna og mulighed for massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Vær opmærksom på, at ca. halvdelen af værelserne vender ud mod hovedvejen, og at trafikstøj derfor vil forekomme – også om natten.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition (mod betaling), minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Brief Info
Fint byhotel kun et stenkast fra den berømte Kleopatra Strand
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser