OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kleopatra Blue Hawaii Hotel

Søg pris og ledighed
Brief Info
Fint byhotel kun et stenkast fra den berømte Kleopatra Strand
Hotellet

Kleopatra Blue Hawaii er et fint 3 stjernet hotel, som ligger kun 50 m fra den skønne Kleopatra Strand. Hotellet ligger lige ud til hovedvejen, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren. Kleopatra Blue Hawaii er et godt valg for alle, som ikke stiller store krav til mange faciliteter og høj standard, men som foretrækker at bo centralt i Alanya centrum.

 

Til hotellet hører et mindre poolområde med pool, en lille børnepool og en mindre solterasse. Hotellet har også sit eget wellness center med hamam, sauna og mulighed for massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Vær opmærksom på, at ca. halvdelen af værelserne vender ud mod hovedvejen, og at trafikstøj derfor vil forekomme – også om natten.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Enkel All Inclusive

Morgenmad:08:00 - 10:00
Frokost:12:30 - 14:00
Kaffe/te og kage:16:00 - 17:00
Middag:19:00 - 20:30
Restaurant Bar:08:00 - 10:00 + 19:00 - 20:30
Pool Bar                    :09:00 - 22:00

Importeret alkohol,drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, is, behandlinger i Spa centret og frisør er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Kleopatra Blue Hawaii Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes