OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kleopatra Balik Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Morgenmad eller halvpension
Pool - Barer - Restaurant 

Gratis Wi-Fi (lobby) - Strand 30 m. - Alanya centrum 1km

Hotellet

Kleopatra Balik Hotel er et fint 3 stjernet hotel, beliggende kun et stenkast fra den berømte Kleopatra strand. Her er ikke mange faciliteter, men hotellet er et rigtig godt valg for venner, par og familier med store børn, der gerne vil bo tæt på både stranden og byen.

 

Ved det lille pool område er der en pool med børnesektion, og en lille solterrasse med liggestole og parasoller. For at komme på stranden skal du blot krydse hovedvejen. Her er der rig mulighed for at prøve kræfter med alverdens former for vandsportsaktiviteter.

 

Et par aftener om ugen arrangerer hotellet underholdning og musik om aftenen. Vær opmærksom på, at hotellet er populært blandt unge mennesker i højsæsonen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.


Værelserne

Standardværelse

Enkelt indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Stort standardværelse

Enkelt indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Kleopatra Balik Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes