Kleopatra Ada Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Kleopatra Ada Hotel
Kizlarpinari Mah. Dinek Cad. No:12 Alanya / Antalya Kort
Hotellet

Med en god beliggenhed tæt på den populære Kleopatrastrand og i gåafstand til centrum, er Kleopatra Ada Hotel et rigtigt godt valg for både par, familier og venner, som vil kombinere sol- og badeferie med Alanyas store udbud af barer, restauranter og shopping.

Solterrassen ved det hyggelige poolområde er et populært samlingssted for hyggeligt samvær og afslapning. Ved poolområdet er der en pool, børnepool, solsenge og parasoller, og i poolbaren serveres der kølige drikkevarer. Hotellet har også en SPA afdeling med sauna og massage (behandlinger mod betaling), fitnessrum, dart og bordtennis. I højsæsonen arrangerer hotellet underholdning et par gange om ugen.

Trådløst internet er tilgængeligt mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser for 2-3 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar (opfyldes mod betaling), aircondition, telefon, TV, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Pænt indrettede værelser for 4 personer med et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt et opholdsrum med to sovesofaer. Alle værelser indeholder derudover minibar (opfyldes mod betaling), aircondition, telefon, TV, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider

 

Enkel All Inclusive

Morgenmad

08:00 – 10:00

Snacks

10:00 – 12:30 & 14:00 - 17:00

Frokost

12:30 – 14:00

Kaffe og kage

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Poolbar

10:00 – 23:00

 

Importerede drikkevarer, friskpresset frugtjuice, specialkaffe, drikkevarer på flaske, cocktails og is indgår ikke i All Inclusive konceptet. Solsenge, parasoller og All Inclusive på stranden er mod betaling.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Pools, udendørs restaurant, bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                        Ca 2 euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant – Bar
Kleopatrastranden 50 m – Alanya centrum 1 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser