Kleopatra Ada Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Kleopatra Ada Apart Hotel
Kizlarpinari Mah. Ataturk Cad. H. Senli Sk. No:3 Alanya / Antalya Kort
Hotellet

Kleopatra Ada Apart Hotel er et godt lejlighedshotel med mange stamgæster. Hotellets ligger kun et stenkast fra den populære Kleopatrastrand, og i gåafstand fra Alanyas livlige centrum med sit store udbud af restauranter, barer og shoppingmuligheder.

 

På Ada Apart finder du et hyggeligt og indbydende poolområde med pool, børnepool, solsenge og parasoller. Her kan du tilbringe dagene i solen med en kølig drink fra hotellets bar. Her findes også en god restaurant, som serverer tyrkiske og internationale retter. Alle lejligheder er indeholder derudover det meste du har brug for, for at kunne tilberede dine egne måltider.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Hotellet ligger ved siden af en moské hvorfra der kaldes til bøn flere gange om dagen – også tidligt om morgenen. 

Værelserne

Studiolejlighed

Enkelt indrettede lejligheder for to personer, med mulighed for én opredning. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, telefon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

To-værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soverum og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, telefon, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Måltider
Måltider ikke inkl.
Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                                                      Ca 2 euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.
Aircondition:                                                            Ca 8 euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant – Bar
Kleopatrastranden 50 m – Alanya centrum 1 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser