OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kemal Bay Hotel

Søg pris og ledighed
Info

 All Inclusive   

Pool - Børnepool - Vand rutsjebaner - Restaurant - Bar

Strand 0 m. - Konakli centrum 2 km - Alanya centrum 8 km

 

Hotellet

Kemal Bay Hotel

 

Kemal Bay Hotel ligger i Konakli, kun ca 8 km fra Alanya centrum. Hotellet er af ældre dato, men gennemgik en omfattende renovering vinteren 2015-2016. Sammenlignet med andre 5 stjernede hoteller er Kemal Bay ikke stort, men hvad hotellet måske mangler af faciliteter, opvejes af den hyggelige stemning og den gode beliggenhed. 


Hotellet ligger lige ud til stranden, og er omgivet af en frodig have med farvestrålende blomster og træer. Poolområdet består af en stor pool med 2 vandrutsjebaner og en børnepool med en lille rutsjebane. Her er også god plads til solbadning og afslapning med en god bog.


Både i dag- og aftentimerne arrangeres der forskellige former for aktiviteter, konkurrencer og underholdning. I miniklubben kan de 4-12 årige hygge sig med andre børn (her tales ikke skandinavisk) eller lege på legepladsen. 

 

Af andre aktiviteter kan nævnes bordtennis, billard, vandsportsaktiviteter på stranden og selvforkælelse i hotellets spa center, hvor vi varmt kan anbefale at du besøger det tyrkiske bad. Vær opmærksom på, at nogle aktiviteter og alle behandlinger i spa centret er mod betaling. Her er også et lille fitnessrum, hvis formen skal holdes ved lige under ferien.


Trådløst internet er tilgængeligt ved poolområdet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og meget ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning til en voksen eller to opredninger til to børn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, minikøleskab, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. 3 handicap værelser forefindes – spørg ved bestilling.

 

​Økonomiværelse:

​Indrettet som standardværelserne, men er beliggende i en tilstødende annex-bygning. Enkelte af økonomi-værelserne har ikke balkon.

 

 

 

Mad & Drikke
All Inclusive

 Morgenmad07:00 - 10:00
 Frokost12:30 - 14:00
 Middag19:00 - 21:00 
 Midnatssuppe23:00 - 24:00 
Snacks 12:00 - 16:00
Tyrkiske pandekager12:00 - 16:00
Kaffe, te og småkager 16:00 - 17:00 
A'la Carte                                                          19:00 - 21:00 - Mod betaling. Husk at reservere bord!

 Pool Bar10:00 - 24:00 
 Strand Bar10:00 - 18:00
 Lobby Bar10:00 - 18:00 
 Terrace Bar18:00 - 24:00
Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Alle importerede drikkevarer, cocktails, tyrkisk kaffe, friskpresset frugtjuice og drikkevarer serveret på flaske er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ét strand- og poolhåndklæde pr. person er inkl. Udskiftes mod betaling.

Kemal Bay Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes