Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kaya Belek Hotel

Søg pris på ledige værelser
Hotellet

Kaya Belek Hotel er et perfekt hotel for hele familien. Uanset om alle spiller golf eller ej, så får i en fantastisk oplevelse fyldt med både aktiviteter og afslapning.

 

Her er mange faciliteter for børn, bl.a. en miniklub med sjove aktiviteter (her tales ikke skandinavisk), børnepool og vandland. Om aftenen kan de slå sig løs i det populære mini-disko, hvor der er rig mulighed for at få afprøvet de sidste nye dansetrin.

Her er også fodboldbaner, ikke mindre end 25 tennisbaner, et veludrustet fitness rum og et SPA center hvor man, efter en hård dag fuld af aktiviteter, kan belønne sig selv med en afslappende massage eller en tur i sauna.

 

Når det bliver tid til en kølig dukkert er her flere muligheder. Hotellet har sin egen strand, hvor du frit kan benytte solsenge og parsoller, et stort poolområde med pools for både store og små samt vandland med flere forskellige vandrutsjebaner.

 

 

 

Golfbaner

 

Kaya Palazzo Golf Club – Banen strækker sig over 5583 meter fra gul tee og efter 18 huller er banens par 71. Hullerne er relativt korte, og er derfor også velegnede til spillere, som ikke er helt fortrolige med lange drives.

Hvis du spiller sikkert og smart og holder hovedet koldt, så klarer du dig ganske udemærket igennem banen.

 

http://www.kayahotels.com/en-US/hotels/golf-club/kaya-palazzo-golf-club/course-information

 

Montgomerie Golf Course – Banen blev i 2017 udnævnt til Tyrkiets bedste bane, en titel som vejer tungt med tanke på den benhårde konkurrence, ikke kun fra banerne i nærområdet, men også i resten af landet. De 18 huller strækker sig over 6486 meter og 72 par og tilbyder udfordringer og fantastiske spilleopvelser på hvert hul.

Banens designer er ingen ringere end Colin Montgomerie, en af golfverdenens giganter, som har vundet ikke mindre end 39 turneringer i sin karriere.

 

http://www.montgomeriemaxxroyal.com/

 

Golfpakker

 

Pakke A – 2 X Kaya Palazzo Golf Course og 1 X Montgomerie Golf Course

Pakke B – Ubegrænset spil på Kaya Palazzo Golf Course

Kaya Belek Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes