Kamelya Fulya Hotel – 5-stjernet luksus hotell på Çolakli stranden
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Kamelya Fulya Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Kamelya Cad. No:8-1, 07620 Çolaklı - Manavgat/Antalya
Vis på kort

Kamelya Fulya Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Bar - Restaurant - Spa - Vandland
Gratis Internet  - Strand 0 m. - Side centrum 8 km.

Hotellet

Kamelya World Fulya Resort & Spa er et luksuriøst 5 stjernet Ultra All Inclusive hotel, beliggende midt på stranden i Colakli. Hotellet er en del af hotelkæden Kamelya World, og deler derfor flere faciliteter med de 5 stjernede søster-hoteller Kamelya World Selin og Kamelya Holiday Village.Hotellet byder på en lang række faciliteter, så du kommer med garanti ikke til at kede dig her. Du finder et stort poolområde med swimmingpools, børnepools og et stort vandland med vandrutsjebaner for alle aldre. Vil du nyde det smukke Middelhav, er der også rig mulighed for det. Hotellet har sin egen private strand med strandbar og en masse vandsportsaktiviteter. Du kan forkæle dig selv I hotellets indbydende Spa center - her kan du nyde et traditionelt tyrkisk bad, sauna, massage eller svømme i den indendørs pool.

 

Opholdet er med Ultra All Inclusive, og alle måltider, drikkevarer og snacks er inkluderet I opholdet. Måltiderne nydes I hotellets store buffet restaurant, som serverer alt fra traditionelle tyrkiske retter til retter inspireret af det internationale køkken. Du kan også nyde en middag i en af hotellets mange forskellige a'la carte restauranter og her kan nyde alt fra mexicanske, kinesiske eller italienske retter. Der vil være underholdning for en hver smag i løbet af dit ophold på hotellet. Hotellet tilbyder bl.a. miniklub, spillerum, fitnesscenter, bowling, bueskydning, vandgymnastik, tennis og meget mere.

Kamelya World Fulya Resort & Spa giver dig og din familie den perfekte mulighed for en uforglemmelig ferie I luksuriøse omgivelser. Hotellet kan varmt anbefales til børnefamilier og par i alle aldre.

Værelserne
Kamelya Fulya Hotel har et bredt udbud af faciliteter , privat strand, spa med blandt andet turkisk bad, indendørs pool samt vandland for alle aldre.

Kamelya Fulya Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes