Kahya Hotel – Et populært hotel for svenskere og danskere
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Kahya Hotel
Saray Mahallesi, Nergiz Sokak/Güzelyalı Caddesi. No:24, 07400 Kort
Hotellet

Kahya Hotel er et hyggeligt hotel af ældre dato, som igennem årene er blevet yderst populært blandt danske gæster. En af årsagerne til dette skal findes i hotellets beliggenhed: Midt i det hyggelige Damlatas område, og kun 50 m fra den kendte Kleopatra Strand. Uanset om i rejser som par, der skal udforske byen eller som familie med børn, vil Kahya Hotel være et rigtig godt valg.

 

Hotellet består af to bygninger som ligger på hver sin side af det hyggelige poolområde. Her findes både en pool med vandrutsjebaner (I brug nogle timer hver for- og eftermiddag) og en børnepool. Hotellets animation team arrangerer sjove aktiviteter i løbet af dagen, og om aftenen vil der være underholdning i form af f.eks. tyrkisk aften med mavedans og folkedans.

 

Hotellet har flere faciliteter og aktiviteter, som du som gæst kan nyde godt af, f.eks. billard (mod betaling), bordtennis, dart, bordfodbold, fitnessrum, miniklub for de 4-12 årige (her tales ikke skandinavisk) og et spa center med tyrkisk bad, sauna og massage (alle faciliteter i spa centret mod betaling). Spiller du tennis, er det muligt at leje baner ganske tæt ved hotellet.


Trådløst internet i lobbyen og i restauranten. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelse:

Enkelt, men pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Værelserne er indrettede med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, telefon, minibar (opfyldes mod betaling) og sikkerhedsboks (mod betaling). Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. Værelser med hel- eller delvis havudsigt kan bestilles mod et gebyr.

 

Stort værelse:

Enkelt, men pænt indrettede værelser med plads til 4 personer (2 voksne og 2 børn). Værelserne er indrettede med en dobbeltsent eller 2 enkeltsenge samt mulighed for 2 opredninger, aircondition, TV, telefon, minibar (opfyldes mod betaling) og sikkerhedsboks (mod betaling). Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad : 07:30 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Kaffe, te og kage : 15:30 - 16:30
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 23:00
 
Importerede drikkevarer, raki, friskpresset juice, special-kaffe og is er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs pools, restauranter, barer og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Miniklub og animation/underholdning vil være begrænset udenfor højsæsonen. Bemærk, at der kan være aldersbegrænsninger på vandrutsjebanerne.

Solsenge og parasoller på stranden mod betaling.
Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner  - Restaurant - Bar - Gratis Internet (Lobby) - Kleopatrastranden 50 m. - Centrum 500 m.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
13-60 År
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser