Joker Side Hill Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Joker Side Hill Hotel
Selimiye Mahallesi, İnönü Cd. No 23, 07600 Manavgat/Antalya Kort
Hotellet

Joker Side Hill er et godt mellemklassehotel, beliggende ca. 2 km fra Sides charmerende gamle bydel. Hotellet er et godt for både par og familier som ikke stiller store krav til mange faciliteter på hotellet, men gerne vil bo i gåafstand til både strand og centrum.

 

På hotellet findes et hyggeligt poolområde med solterrasse, pool og en børnepool med en vandrutsjebane for mindre børn. Her er også et lille SPA center med hamam, sauna, massage (alle behandlinger mod betaling) og et fitnessrum. Trænger man til en pause fra sol og badning kan man spille bordtennis, dart og billard.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar (mod betaling), aircondition, telefon, TV sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Økonomiværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar (mod betaling), aircondition, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Pænt indrettede værelser for 4 personer. Alle værelser indeholder to soverum, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover minibar (mod betaling), aircondition, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. OBS: Vær opmærksom på, at der ikke er en dør mellem de to soverum.

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Mad & Drikke

 

Morgenmad

08:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:30

Snacks – Pool Bar

16:30 – 17:30

Snacks – Restaurant Bar

12:00 – 16:00

Is

15:30 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Bar

10:00 – 23:00

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret på flaske, friskpresset juice, specialkaffe samt mad og drikke på stranden indgår ikke i All Inclusive konceptet.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Håndklæder til pool kan lånes på hotellet, og udskiftes mod betaling.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                         Ca. 2 euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

 

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant og bar

Strand 400 m – Side centrum 2 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser