Joker Side Hill Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Joker Side Hill Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Selimiye Mahallesi, İnönü Cd. No 23, 07600 Manavgat/Antalya
Vis på kort

Joker Side Hill Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Bar - Restaurant
Strand 200 m. - Side centrum 100 m.
Antalya lufthavn 55 km.  
Hotellet
Ved receptionen i lobbyen står det venlige personale klar med råd og vejledning. Af serviceydelser tilbyder hotellet mulighed for at veksle valuta. Via WLAN-netværket (mod gebyr) kan gæsterne gå på internettet. Der kan handles dagligvarer i supermarkedet på stedet. I souvenirbutikken kan gæsterne købe souvenirs til at tage med hjem, så de senere kan mindes deres ferie. Til overnatningsstedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Som del af lejlighedshotellets yderligere faciliteter er der også en aviskiosk. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på hotellets parkeringsplads. Af serviceydelser tilbydes også babysitterservice, børnepasning, lægevagt, roomservice, vækkeservice, vasketøjsservice, en frisør og egen transportbus.
Placering
Dette lejlighedshotel har en central beliggenhed omkring 400 m fra sandstranden, i Side.
Værelserne
På værelserne finder gæsterne en stue og et badeværelse, og et klimaanlæg skaber et behageligt indeklima. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Der tilbydes værelser med dobbeltseng eller en sovesofa. Værdigenstande kan efterlades sikkert i en safeboks. Kogenichen råder over komfur. Telefon, fjernsyn og WiFi sørger for optimal komfort. På badeværelserne er der brusebad.
Mad & Drikke
Hvad gastronomi angår, opvartes gæsterne af en restaurant og en bar. Der kan foretages reservationer med halvpension. Hver dag tilbydes der morgenmad og aftensmad.
Sport og aktiviteter
Det udendørs poolområde omfatter et badeområde for børn og egner sig fremragende til aktive fridage samt til gæster der dyrker vandsport regelmæssigt. Herudover vil noget forfriskende at drikke fra snackbaren ved swimmingpoolen og vandrutsjebanen bringe enhver badeglad gæst i godt humør. På solterrassen står der behagelige liggestole og skyggefulde parasoller klar til brug. Lidt afveksling tilbydes i form af beachvolley, aqua-fitness og massagebehandlinger. Der bliver taget kærligt af børnene i miniklubben. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.

Joker Side Hill Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes