OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort

Søg pris og ledighed
Hotellet

Ilica Hotel Therma & Spa er et dejligt hotel af høj standard, beliggende kun 4 km fra den charmerende ferieby Cesme. Her er god plads til både familier, par og andre vandhunde. Hotellet består af to bygninger: En hovedbygning på 5 etager og en ”gardenbygning” på 2 etager.

 

På hotellet finder du et stort poolområde med flere pools og direkte adgang til privat sandstrand. Her er både en traditionel pool, en saltvandspool, en pool med naturligt, termisk vand og en stor aquapark med rutsjebaner og andre sjove aktiviteter for både små og store. Hotellet SPA center tilbyder hama samt et vælg af forskellige behandlinger (mod betaling), samt indendørs pools og et fitnessrum. Alle i alderen 4-12 år kan hygge sig i mini-klubben (her tales ikke skandinavisk) som arrangerer sjove aktiviteter for alle børn.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc. 


 

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Cesme. Vores guider i Kusadasi kan træffes pr. telefon.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.Værelserne

Standard værelse

Moderne værelser for 2 personer i hovedbygningen, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks, TV, elkedel og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Superior værelse

Moderne værelser for 2 personer i ”Garden”-bygningen, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks, TV, elkedel og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

Deluxe værelse

Moderne værelser for 2 personer i hovedbygningen, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks , TV, elkedel og balkon med hel eller delvis havudsigt . Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Morgenmad 

eller 

Morgen- og aftensmad

Ilica Hotel Thermal & Spa Resort Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes