OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Ilayda Avantgarde Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Ilayda Avantgarde er et dejligt hotel, beliggende meget centralt i Kusadasi. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for par, venner og familier med større børn, der både vil bo godt og have byens mange muligheder lige uden for døren. Marinaen ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og i området omkring hotellet findes der flere gode spisesteder.

 

Hotellets naturlige samlingspunkt er tagterrassen, med en skøn udsigt over både byen og havet. Her serveres morgenmaden, og det er også her hotellets swimmingpool ligger. Om aftenen omdannes en del af tagterrassen til et loungeområde med god musik og lækre cocktails (april – oktober).

 

Hotellet har desuden to konferencerum med alt nødvendigt, teknisk udstyr. Kontakt venligst Mixx Travel for reservation af disse.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både meget langsom og ustabil, og at det er ikke muligt streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Elegante værelser til to personer med mulighed for en opredning.  Værelserne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt telefon, aircondition, sikkerhedsboks og minibar. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Morgenmad

Ilayda Avantgarde Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes