Hotel Su Tyrkiet Antalya-området Antalya by
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Hotel Su

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Aquapark 200 m. - Bar - Restaurant 
Gratis Internet - Strand 100 m. - Antalya Centrum 5 km.                         
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Antalya. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Hotel Su er et moderne indrettet resort hotel af høj standard, beliggende lige ved Konyaaltı stranden og ca. 4 km fra Antalyas charmerende gamle bydel. Her er virkelig kræset for detaljerne, og hele hotellet fremstår indbydende og lækkert. Hotellet er ideelt til både par og familier med børn, der sætter pris på høj standard og et godt udvalg af aktiviteter lige inden for rækkevidde.

 

Hotellets poolområde er stort og luftigt, og her finder du en stor solterrasse og en stor pool. I forbindelse med hotellet mini-klub ligger børne poolen for de små børn, samt en legeplads. 200 m fra hotellet ligger ”Antalya Aqualand”, hvortil du som gæst på Hotel Su har gratis adgang. Her er i alt 12 forskellige vandrustjebaner, som hurtigt bliver et hit blandt alle vandhunde. Foretrækker du strand og saltvand er der direkte adgang til hotellets egen strand.

 

I spa centret finder du både hamam og sauna, lækre massage-behandlinger (alle behandlinger mod betaling), en indendørs pool og et fitnessrum.

 

Hotellet har et stort udvalg af møde- og konference lokaler – kontakt vores rejsekonsulenter for yderligere information.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget ustabil, og at det sjældent er muligt at streame film etc.


Mixx Travel har ikke guider i Antalya. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt.

Værelserne

Deluxe værelse:

Lyse, elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand ved ankomst, genopfyldes mod betaling), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.

 

Suite:

Lyse, elegant indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder et soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, samt et opholdsrum med sovesofa. Derudover TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand ved ankomst, genopfyldes mod betaling), el-kedel, sikkerhedsboks og stor balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet. 

Mad & Drikke

Ophold med halvpension: Morgen- og aftensmad.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Antalya Aqualand er åben i højsæsonen (ca. 1. maj – 1. oktober)

Hotel Su Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes