OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Hotel Carina

Søg pris og ledighed
Hotellet

Hotel Carina er et rigtig godt valg for par og familier med større børn, der vil bo i smukke omgivelser, men stadig have byen og dens mange muligheder inden for gåafstand.

 

Hotellet ligger på en bakke, og fra poolområdet og fra alle værelser er der en fantastisk udsigt over havet. Poolområdet er stort og luftigt, og her kan man sagtens tilbringe hele dagen. Én af Kusadasis bedste strande, Ladies Beach, ligger ca. 1,1 km fra hotellet.

 

For at komme til centrum skal du blot gå ca. 1 km. Her finder du et stort udvalg af restauranter og butikker og ikke mindst Kusadasis berømte bargade. Der er naturligvis også en restaurant på hotellet. Her spiser man rigtig godt. Hotellet arrangerer jævnligt aftener med levende musik.

 

Trådløst internet tilgængeligt. Vær opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.   

Værelserne

Standardværelse:

Smagfuldt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, minibar (mod betaling), centralt styret aircondition, sikkerhedsboks og balkon med havudsigt. Badeværelse med badekar/brusekabine, hårtørrer og toilet. 

Mad & Drikke
Morgenmad inkl.

Hotel Carina Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes