OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Holiday City Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Side. Vores guider i Alanya kan kontaktes pr. telefon.


Holiday City Hotel er et mindre, 4 stjernet hotel i Kumkÿ, ca. 3 km fra Side centrum. Her er et godt poolområde med pool med en vandrutsjebane som er åben nogle timer dagligt, en børnepool til de mindste børn, samt en solterrasse med solsenge og parasoller. Her er også et mindre spa-center med hamam, sauna og mulighed for massage (mod betaling) og et lille fitnessrum.

 

Stranden ligger ca. 600 m fra hotellet. Her kan du nyde solen, og prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). I området omkring hotellet finder du både restauranter og butikker, og under hotellet ligger ét af områdets største diskoteker. 


Trådløst internet tilgængeligt. Vær opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.   

Værelserne

Standardværelse:

Moderne værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, minikøleskab, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, hårtørrer og toilet.

 

Familieværelse:

Moderne værelser til 4 personer. Alle værelser indeholder to soverum med hhv. en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset, TV, telefon, minikøleskab, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar/brusekabine, hårtørrer og toilet. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 Morgenmad 07:30 - 09:30
 Sen morgenmad 09:30 - 10:00
 Frokost 12:30 - 14:00
 Middag 19:00 - 21:00
 Midnats-suppe 22:30 - 23:00
 Kaffe/te og kage 16:30 - 17:00
 Drikkevarer 10:00 - 23:00


Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Leje af poolhåndklæder muligt.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Støj fra nærliggende diskotek kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre faciliteter og aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Holiday City Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes