HMA Hotel & Suites Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
HMA Hotel & Suites
TrustYou Tooltip Text
Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Cd. No:25, 07400
Hotellet

HMA Apart  er et hyggeligt lejlighedskompleks i Alanya Centrum. Her bor du på ”25 meters vejen”, kun en ganske kort gåtur fra bazaren, fredagsmarkedet og marinaen, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer og diskoteker. Hotellet er ideelt til alle, der ikke stiller store krav til mange faciliteter på hotellets område, men gerne vil bo midt i centrum af Alanya.

 

Alle lejligheder er indrettet med et tekøkken, som giver friheden til selv at tilberede lette måltider, når sulten melder sig. Det er naturligvis også muligt at købe lækre retter i hotellets restaurant. Når mørket falder på, kan du nyde en farvestrålende drink i pool baren.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Studio lejlighed

Enkelt indrettede ét-værelses lejligheder til max 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og åbent køkken te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, TV og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, TV og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

Vis mere Vis mindre
Info
Pool - Børnepool - Bar - Restaurant - Gratis internet (Lobby) 
Centrum 300 m - Øststranden 500 m
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser