Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa Tyrkiet Dalaman Sarigerme
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa
Sarıgerme, Tourism Center, 48610, Ortaca/Muğla Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Sarigerme. Vores guider i Marmaris kan kontaktes pr. telefon.

 

Hilton Dalaman Sarigerme Resort ligger i det smukke og frodige område hvor Dalaman floden munder ud i Det Ægæiske Hav. Her bor man i luksuriøse og natursmukke omgivelser. Hotellet er både moderne og stilfuldt indrettet, og byder på et væld af faciliteter og oplevelser for både børn og voksne. 

 

Her findes flere forskellige pools, og uanset om man er til afslapning, sjove aktiviteter eller fart over feltet kan man finde en pool der tilfredsstiller alle behov. Her er bl.a. en ”Relax” pool, en aktivitetespool, flere børnepools og en pool med 5 vandrutsjebaner (kan benyttes af alle over 10 år). Hotellet ligger lige ud til en skøn sandstrand, hvor der er rig mulighed for at nyde både solen og havet. 

 

Der er ingen undskyldning for ikke at holde formen ved lige, selvom du er på ferie, for hotellet har et stort udvalg af sportsaktiviteter. Her er både fodbold- , squah-, badminton- og tennisbaner, mulighed for at leje cykler og et fitnessrum der er åbent døgnet rundt. Eller hvad med at dyste mod resten af familien i et slag minigolf? Børnene kan i mellemtiden møde nye venner i mini-klubben, hvor personalet sørger for sjove aktiviteter for alle børn alderen 4-15 år (her tales ikke skandinavisk). 

 

Hotellets professionelle animation team arrangerer sportsaktiviteter så som pilates-, aerobic- og yoga undervisning og vandpolo i dagtimerne. Om aftenen sørger de for, at ingen kommer til at kede sig, og der  er derfor underholdning med f.eks. bingo-aften, levende musik og flotte shows. 

 

På hotellet finder du derudover hele to SPA centre med bl.a. indendørs pools, hamam, sauna, dampbad og rig mulighed for at forkæle sig selv med afslappende behandlinger (alle behandlinger mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.   

Værelserne

Guest Room – Standardværelse beliggende i hovedbygningen

Elegant indrettede værelser til 2-3 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa/lænestol, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder 4 vand, 2 øl og 6 sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks, el-kedel, strygejern og strygebræt og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine og badekar, toilet og hårtørrer.

 

Deluxe Værelse – Beliggende i hovedbygningen

Store og elegant indrettede værelser til 2-3 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa/lænestol, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder 4 vand, 2 øl og 6 sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks, el-kedel, strygejern og strygebræt og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine og badekar, toilet og hårtørrer. 

Fra værelset er der direkte adgang til fælles pool.

 

Lake House Værelse

Elegant indrettede værelser til 2-3 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser består af et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt et opholdsrum med sovesofa/lænestol, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder 4 vand, 2 øl og 6 sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks, el-kedel, strygejern og strygebræt og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine og badekar, toilet og hårtørrer. 

Fra værelset er der direkte adgang til fælles pool. Vær opmærksom på, at nogle værelser ligger på 1. sal, og at trapper skal benyttes for at komme til poolen.

 

Deluxe Familieværelse – Beliggende i hovedbygningen

Elegant indrettede værelser til 6 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser består af to soverum , hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover indeholder værelset sovesofa/lænestol, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder 4 vand, 2 øl og 6 sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks, el-kedel, strygejern og strygebræt og balkon eller terrasse. To badeværelser med brusekabine og badekar, toilet og hårtørrer. 

Fra værelset er der direkte adgang til fælles pool.

 

Lake House Familieværelse

Elegant indrettede værelser til 6 personer med mulighed for en opredning til et barn. Alle værelser består af to soverum , hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt et opholdsrum. Derudover indeholder værelset sovesofa/lænestol, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder 4 vand, 2 øl og 6 sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks, el-kedel, strygejern og strygebræt og balkon eller terrasse. To badeværelser med brusekabine og badekar, toilet og hårtørrer. 

Fra værelset er der direkte adgang til fælles pool. 

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive


Måltider & Snacks


Morgenmad

07:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:30

Gözleme – Pandekager

12:00 – 18:00

VENTO BISTRO frokost snacks

13:00 – 16:00

BREEZE snacks

13:00 – 17:00 *

LAKE HOUSE snacks

11:30 – 18:00

CITRUS patisserie

10:00 – 22:00

Patisserie

11:00 – 19:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnight snacks

23:30 – 02:00

 

* Åbner 1. juni

 

A’la Carte Restauranter – Mod betaling! Husk at reservere bord!

 

TAO – Asiatisk

19:00 – 22:30

TAO – Teppanyaki

19:00 – 22:30

ALIZE – Italiensk

19:00 – 22:30

A’LA TURCA – Tyrkisk

19:00 – 22:30

FINESSE – Indisk

19:00 – 22:30

VELA RIVERSIDE – Fisk

19:00 – 22:30

VENTO – Barbeque

19:00 – 22:30

 

Barer

 

VENTO BISTRO

10:00 – 18:00

BREEZE Snack Bar

18:00 – 24:00

LAKE HOUSE Pool Bars

10:00 – 20:00

CITRUS Patisserie

10:00 – 22:00

Patisserie

11:00 – 19:00

PIANOFORTE Bar

08:00 – 24:00

ROUGE ROOF BAR **

18:00 – 21:00

Bar Street

18:00 – 23:00

ELYSION SPA Vitamin Bar

11:00 – 19:00

Beach Bar

10:00 – 02:00

BAY VIEW Teracce Bar

19:00 – 24:00

 

*   Åbner 1. juni

** Kun adgang for gæster over 16 år.

 

Udvalgt importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret og nogle faciliteter (leje af cykler og tennisudstyr, vandsportsaktiviteter etc.) er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. 

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pool- og strandhåndklæder kan lejes mod depositum.

 

Høj musik fra animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Børnepools - Sport og underholdning - Gratis internet
Sarigerme 3km - Marmarmis 99km - Fethiye 58km - Dalaman lufthavn 15km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser