Haydarpasha Palace Hotel Luksus hotel i Tyrkiets sydkyst - Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Haydarpasha Palace Hotel
Türkler Mahallesi Kargı Çiftlik Sokak No:1 Kort
Hotellet

Skal ferien tilbringes i luksuriøse omgivelser, så er Haydarpasha Palace Hotel et oplagt valg. Hotellet - som er bygget som en kopi af den historiske Haydarpasha togstation i Istanbul - bød sine første gæster velkommen i 2016. Uanset om i rejser som par, venner eller familie med små eller større børn, er her noget for enhver smag.

 

Hotellet tilbyder et væld af faciliteter for både børn og voksne. Her er et stort poolområde med en stor pool, en børnepool med vandrustjebane og en god solterrasse, og privat strand som ligger ganske tæt på hotellet – du skal blot krydse vejen. Ved stranden ligger også en separat pool med vandrutsjebaner for de større børn.

 

Skal du forkæle dig selv, er det spa centret du skal besøge. Her er både tyrkisk bad, sauna og mulighed for både massage og frisør- og skønhedsbehandlinger (massage og alle behandlinger mod betaling).

 

I højsæsonen arrangerer animation teamet aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. De 4-12 årige kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) med bl.a. mini-disco, film, spil og lege. For de større børn og andre barnlige sjæle er der bl.a. mulighed for at spille billard, bowling og bordtennis, samt deltage i forskellige sportsaktiviteter (på stranden i højsæsonen).

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og meget langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standard værelse:

Elegant indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning (opredning ikke muligt på værelser med havudsigt). Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder øl, juice, vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. Værelser med handicapvenligt badeværelse forefindes – spørg ved bestilling. 

 

Superior værelse:

Elegant indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder øl, juice, vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie værelse:

Elegant indrettede værelser til 4 personer med to separate soverum, og mulighed for en opredning til et barn. Hvert soverum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder øl, juice, vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie suite:

Elegant indrettede værelser til 4 personer med to separate soverum, og mulighed for en opredning til et barn. Hvert soverum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder øl, juice, vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. 2 badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familie værelse Dublex:

Elegant indrettede værelser i to etager til 4 personer med to separate soverum. Hvert soverum indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder øl, juice, vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Morgenmad                                  07:00 – 10:00

Sen morgenmad                          10:00 – 11:00

Frokost                                           12:30 – 14:00

Middag                                           19:00 – 21:00

 

Diverse Snacks                             12:00 – 17:00  Beach Bar

Diverse Snacks                             12:00 – 17:00  Pool Snack Bar

Is                                                     14:00 – 16:00

Vafler                                              16:00 – 17:00

Frugt                                               12:00 – 14:00

Kaffe & kage                                 16:00 – 17:00

Aftensnack                                    21:30 – 23:30

Patisserie                                      24/7

 

Ottolobby Bar                               08:00 – 24:00

Cunalobby Bar                              00:00 – 08:00

Pool Bar                                         10:00 – 24:00

Beach Bar                                      10:00 – 18:00

Amphi Bar                                     21:30 – 23:30

Disco Bar                                       23:30 – 02:00

 

A’la Carte Restauranter – Mod betaling. Reservation påkrævet!

Italiensk                                         19:00 – 21:00

Mexicansk                                     19:00 – 21:00

Fisk                                                 19:00 – 21:00

Tyrkisk                                           19:00 – 21:00

 
Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, vandsportsaktiviteter, bowling, billard og nogle faciliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Vandrutsjebanerne er åbne i 2 timer hver formiddag og hver eftermiddag. Vær opmærksom på, at der kan være aldersbegrænsninger på nogle af vandrutsjebanerne.

Udendørs restauranter, barer og andre aktiviteter – herunder pools og vandrutsjebaner - kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnpool - Vandland - Bar - Restaurant - Gratis internet - Privat strand 100 m. - Lokal centrum 2 km - Alanya centrum 25 km.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser