Happy Family Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Happy Family Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Gratis internet – Pool – Børnepool

Strand 750 m – Side Centrum 8 km – Lokalt centrum 100 m 

Hotellet

Ønsker du at bo i egen lejlighed på din ferie, kan vi varmt anbefale Happy Family Apart Hotel. Hotellet er luksuriøst indrettet, og er et oplagt valg til både familier og par der gerne vil have mulighed for at tilberede sine egne måltider. I modsætning til andre lejlighedshoteller er her ”rigtigt” køkken med bl.a. ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine i alle lejligheder.

 

Komplekset består af 25 lejligheder, et dejligt poolområde med pool, separat børnepool og en dejlig solterrasse. Her er også en restaurant som man med fordel kan benytte, hvis man ikke selv har lyst til at lave mad. Her kan man købe morgenmad og snacks. Ønsker man at spise middag på hotellet er dette naturligvis også muligt – husk at give hotellet besked i god tid.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

To-værelses lejlighed:

Store og pænt indrettede lejligheder med plads til 5 personer. Alle lejligheder indeholder et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en ekstra opredning, og et opholdsrum med sovesofa og køkken. I køkkenet er der køleskab, komfur med ovn, emhætte, opvaskemaskine og køkkenudstyr. Derudover indeholder lejlighederne telefon, TV, 2 airconditions, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, hårtørrer og vaskemaskine. 

Måltider

Ingen pension

Happy Family Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes