Hanay Suite Hotel & Apart Tyrkiet Antalya-området Side
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Hanay Suite Hotel & Apart

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnpool - Bar - Restaurant
Gratis Internet(lobby & poolområde) - Strand 800 m.
Side centrum 2 km.
Hotellet


Hanay Suite Hotel & Apart er et hyggeligt lejlighedshotel, og et rigtig godt udgangspunkt for alle, der gerne vil have friheden til at tilberede lette måltider i eget køkken. Her bor du 800 m fra Sides børnevenlige sandstrand, og kun 2 km fra Sides charmerende, gamle bydel, hvor du finder et stort udvalg af hyggelige restauranter og butikker.

 

Komplekset består af flere bygninger, som er bygget op omkring det hyggelige poolområde. Her er der rig mulighed for at bade og nyde solen. Her er er pool og en børnepool og en god solterrasse. På hotellet finder du også en legeplads, et lille spa center med hamam og sauna (mod betaling), billard, bordtennis og dart.

 

Alle lejlighederne er indrettet med et tekøkken, som giver friheden til selv at tilberede lette måltider, når sulten melder sig. Det er naturligvis også muligt at købe lækre retter i hotellets restaurant. Når mørket falder på, kan du nyde en farvestrålende drink i pool baren. Hotellet arrangerer lejlighedsvis underholdning i højsæsonen

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og ved poolområdet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.


Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen !

Værelserne

Studio lejlighed

Pæne lejligheder til max 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og balkon. Badeværelse med bruser toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Lyse, pænt indrettede toværelses lejligheder for max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Tre værelses lejlighed

Lyse, pænt indrettede treværelses lejligheder for max 6 personer. Alle lejligheder er indrettet med to soveværelser med hhv en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og sovesofa. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse

Pænt værelse til max 3 personer. Indrettet som studio lejlighederne, dog uden te-køkken. 

Hanay Suite Hotel & Apart Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes