Green Nature Diamond Hotel Tyrkiet Marmaris Marmaris
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Green Nature Diamond Hotel
Siteler, Cumhuriyet Bulv. No:9 Marmaris - Mugla Kort
Hotellet

Green Nature Diamond Hotel er et stort hotel af høj standard beliggende lige ud til stranden i Marmaris. Her er flere pools og aktiviteter fra morgen til aften for både børn og voksne, og hotellet er derfor helt perfekt for alle, der stiller krav til hotellet, men også gerne vil bo med både strand og byliv lige inden for rækkevidde.

 

Er i på ferie for at nyde solen er der rig mulighed for det. Hotellet byder nemlig på et stort poolområde med en stor solterrasse, pool med vandrutsjebaner og en børnepool. Fra poolområdet er der direkte adgang til hotellets private strand, hvor man naturligvis frit kan benytte solsenge og parasoller.

 

Hotellets animationsteam sørger for, at ingen kommer til at kede sig! I dagtimerne arrangerer de aktiviteter og konkurrencer ved poolen, og om aftenen er der underholdning i form af musik, dans og shows. I miniklubben kan børn i alderen 4-12 år møde nye venner (her tales ikke skandinavisk), og imens kan de voksne besøge hotellets SPA center (mod betaling).

 

Opholdet er med All Inclusive, så det er slet ikke nødvendigt at forlade hotellet når sulten og tørsten melder sig. Skulle man alligevel få lyst til at besøge en af de mange gode restauranter i byen er der et stort udvalg lige uden for døren. Den hyggelige marina og bazar området ligger kun 1,5 km fra hotellet, og vi kan varmt anbefale en spadseretur langs strandpromenaden ved solnedgangstid.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Elegant indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (genopfyldes dagligt med vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet, hårtørrer og telefon.

 

Familieværelse

Elegant indrettede værelser til 4 personer. Alle værelser er indrettet med 2 soverum: Et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Derudover indeholder værelset TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (genopfyldes dagligt med vand og sodavand), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet, hårtørrer og telefon.

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider & snacks

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:00 – 13:30

Patisserie

12:00 – 18:00

Is

12:00 – 18:00

Snacks Buffet

12:00 – 16:00

Gözleme – pandekager

12:00 – 16:00

Middag

19:00 – 21:00

Night Soup

23:00 – 00:00

 

 

A’la Carte Restauranter – Ét måltid i én A’la Carte restaurant inkl. Husk at reservere bord!

 

Rubino - Italiensk

19:00 – 21:00

Sapphire - Middelhavsmad

19:00 – 21:00

Diamente – Mexicansk

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Lobby Bar*

24 timer

Café Wien

12:00 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 18:00

Temple Bar

19:00 – 23:00

SPA & Juice Bar **

08:30 – 21:00

 

*   Mod betaling i tidsrummet 24:00 – 10:00

** Mod betaling

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret på flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i SPA centret, vandsportsaktiviteter på stranden og visse faciliteter (f.eks. billard) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.

 

Strand- og poolhåndklæder kan lånes på hotellet.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre faciliteter og aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.


Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool med vandrutsjebaner – Børnepool – All Inclusive – Gratis internet

Strand 0 m – Marmaris centrum 1.5 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser