Grand Zaman Garden & Anex Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Grand Zaman Garden & Anex Hotel
TrustYou Tooltip Text
Saray, Atatürk Blv. No:134, 07400 Alanya/Antalya
Hotellet

Grand Zaman Garden er et dejligt 4 stjernet All Inclusive hotel, beliggende centralt på hovedgaden i Alanya. Her bor du kun 100 meter fra den berømte Kleopatra Strand, og Alanyas store udvalg af butikker, restauranter og natteliv kan let nås til fods. Hotellet er populært blandt skandinaviske gæster, og er et rigtig godt valg for både par og familier med børn.

 

Her er to pools, heraf en med 3 vandrutsjebaner, og 2 børnepools. Her er også en miniklub for alle børn i alderen 6-12 år, og en legeplads med plads til sjov for de yngste gæster. Som gæst på Grand Zaman Garden kan du desuden gratis benytte solsenge og parasoller på hotellets egen strand.

 

I hotellets eget SPA center kan du forkæle dig selv med hamam, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling), og holde formen ved lige i fitness rummet. I højsæsonen arrangerer hotellet underholdning et par gange ugentligt.

 

Hotellet består af en hovedbygning og en anneksbygning – vær opmærksom på, at en lille vej skal krydses for at komme til og fra anneksbygningen. Hotellets restaurant ligger i hovedbygningen, og her er der mulighed for at nyde maden både indenfor og udenfor.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og på værelserne. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. Det er muligt at opgradere til højhastigheds-forbindelse mod betaling.

 

Vær opmærksom på, at nogle værelser kan være generet af trafikstøj.


Værelserne

Standardværelse (Hovedbygning)

Pænt indrettede værelser til 2 eller 3 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, minibar (indeholder vand), telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.Standardværelse (Anneks)

Pænt indrettede værelser til 2 eller 3 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, minibar (indeholder vand), telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.Stort værelse (Hovedbygning)

Pænt indrettede værelse til max 3 voksne og 2 børn. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, TV, minibar (indeholder vand), telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine/badekar og hårtørrer. Stort værelse (Annex)

Pænt indrettede værelse til max 3 voksne og 2 børn. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, TV, minibar (indeholder vand), telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine/badekar og hårtørrer. 

Mad & Drikke

 

All Inclusive

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Tyrkiske snacks

11:00 – 16:00

Kaffe og kage

16:00 – 17:00

Is

14:00 – 16:00

 

Bar

10:00 – 24:00

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, mad og drikkevarer i strandbaren, behandlinger i Spa centret, og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter vil være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

 

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info
2 pools - 2 børnepools - Vandrutsjebaner - Miniklub - Restaurant
Gratis internet i lobbyen - Privat strand 100m - Alanya centrum 800m
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser