Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel Tyrkiet Marmaris Marmaris
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Grand Yazici Club Turban Thermal Hotel
Armutalan Mah. 101. Sok. No:3 48700 Marmaris / Mugla Kort
Hotellet
Gæsterne kan vælge imellem 454 ikkerygerværelser fordelt på en 5-etagers hovedbygning og en 2-etagers sidebygning. Det flersprogede personale ved receptionen i lobbyen står til rådighed ved check-in og check-out. Til faciliteterne hører en garderobe, bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Desuden stilles der WLAN uden gebyr til rådighed i ferielandsbyen. På stedet er der elevator og faciliteter velegnede til gæster i kørestol. Der kan shoppes i et supermarked og en souvenirbutik og en række andre butikker. Til overnatningsstedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Som del af kompleksets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue, et legerum og et bibliotek. Gæster der ankommer i bil, kan parkere denne i parkeringsgaragen eller på parkeringspladsen (uden gebyr). Til serviceudbuddet hører også 24-timers sikkerhedsvagt, børnepasning, lægevagt, transportservice, roomservice, vasketøjsservice, en frisør, et møntvaskeri, piccoloservice og en hotellæge.
Placering
Hotellet er omgivet af fyrreskove og har en fantastisk beliggenhed med udsigt over Marmaris Bugt. Til feriestedet Içmeler er der omkring 3 km og til dets storebror Marmaris 5 km. Begge er lettilgængelige med offentlige transportmidler, der afgår fra hovedvejen foran hotellet. Içmeler er hjemsted for mange barer, restauranter, natklubber og forretninger. Til Marmaris Slot og lystbådehavn er der omkring 5 km. Til Rhodos kommer man med færgen på omkring 45 minutter. Herudover er der ca. 95 km til Dalaman lufthavn.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg og et varmeapparat. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Der tilbydes værelser med gulvtæppe samt dobbeltseng eller en sovesofa. Der kan også reserveres separate soveværelser. Om ønsket stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Som hjælp til selvforsørgende gæster er boligenhederne udstyret med et minikøleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Endvidere giver telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og WiFi (uden gebyr) uovertruffen feriekomfort. Badeværelserne er udstyret med brusebad, badekar og badekar med boblefunktion. Til gæsternes daglige behov forefindes også en hårtørrer, et sminkespejl og badekåber. Kosmetikprodukter på badeværelserne sørger for den særlige komfort. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelse. Komplekset tilbyder familie- og rygerværelser.
Mad & Drikke
De gastronomiske faciliteter omfatter en spisesal, en café og en bar. Der står en ikkerygerrestaurant med klimaanlæg, barnestole og separat rygerområde til rådighed for gæsterne. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Der kan foretages reservationer med alt inklusive. Gæster på ophold med alt inklusive tilbydes særlige ydelser, såsom et udvalg af alkoholfri og alkoholholdige drikkevarer. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan gæsterne betjene sig selv ved buffeten eller bestille lige hvad de har lyst til fra menuen (til aftensmad). Ferielandsbyen tilbyder vegetarretter til gæster med særlige gastronomiske ønsker. Overnatningsstedet stiller også snacks til rådighed. De fremragende kokke tilbereder lækre specialiteter i det åbne køkken.
Sport og aktiviteter
Gæsterne kan tilbringe deres aktive fridage i poolområdets 2 udendørs swimmingpools. I det indendørs svømmebassin kan der bades uanset vejret. Endvidere er der et badeområde for børn. Et gys på vandrutsjebanen, noget forfriskende at drikke fra baren ved swimmingpoolen samt skøn muskelafspænding i boblebadet – der er noget for enhver stemning og kondition. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Ferielandsbyen tilbyder rige muligheder for sportslig aktivitet i det fri i form af boccia, beachvolley, basketball og minigolf samt mod betaling også tennis og volleyball. Overnatningsstedets gæster tilbydes et omfattende vandsportsprogram, herunder mulighed for at stå på vandski, jetski, motorbåde, vandcykler, kanosejlads, katamaransejlads og aqua-fitness samt mod betaling også snorkling og dykning. Stedet tilbyder et bredt udvalg af sportsfaciliteter indendørs, herunder et fitnessstudie, bordtennis, dart, gymnastik og aerobic samt mod betaling også billard. Ydermere råder komplekset over et wellnessområde med et spa-bad, en sauna, et dampbad, et hamam, en skønhedssalon, ayurvedabehandlinger og et solarium. Mod betaling tilbydes: massagebehandlinger. Til stedets yderligere fritidstilbud hører en miniklub, et minidiskotek og et diskotek. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser