Grand Yazici Club Marmaris Palace Hotel Tyrkiet Marmaris Marmaris
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Grand Yazici Club Marmaris Palace Hotel
Icmeler Mah. Ataturk Cad. No:62 48700 Marmaris / Mugla Kort
Hotellet
I en 5-etagers hovedbygning og 3 sidebygninger tilbydes gæsterne 423 ikkerygerværelser, herunder 177 dobbeltværelser. Det flersprogede personale ved receptionen i lobbyen står til rådighed ved check-in og check-out. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Ydermere er der WLAN til rådighed i fællesarealerne (uden gebyr). Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. Hotellet råder over faciliteter velegnede til gæster i kørestol og elevator. Stedets pejs skaber en behagelig atmosfære. I et supermarked og en souvenirbutik og en række andre butikker kan der shoppes og oses. Til overnatningsstedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Som del af stedets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue, et legerum og et bibliotek. Gæsterne kan benytte stedets parkeringspladser om ønsket. Til serviceudbuddet hører også babysitterservice ved forespørgsel, børnepasning, lægevagt, transportservice, roomservice mod betaling, vasketøjsservice, en frisør, et møntvaskeri, piccoloservice og en hotellæge. Til udforskning af området vil gæsterne finde det nødvendige udstyr hos stedets cykeludlejning.
Placering
Dette familievenlige hotel er ideelt for strandferiegæster og familier med en beliggenhed ca. 100 m fra stranden, i Marmaris, og Marmaris centrum samt dets turistiske højdepunkter finder gæsterne ca. 2 km derfra. Lige uden for døren vil gæsterne finde forbindelser til den offentlige transport. Lufthavnen Dalaman (DLM) ligger ca. 100 km derfra.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Der tilbydes værelser med en dobbeltseng og en sovesofa. Der kan også reserveres separate soveværelser. Om ønsket stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Som hjælp til selvforsørgende gæster er boligenhederne udstyret med køleskab, et minikøleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Endvidere giver telefon, fjernsyn og WiFi uovertruffen feriekomfort. Badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, råder desuden over en hårtørrer. Til forældre med børn tilbydes der familieværelser.
Mad & Drikke
De gastronomiske faciliteter omfatter en spisesal, en café og en bar. Endvidere vil der blive taget godt om gæsterne i stedets ikkerygerrestaurant med klimaanlæg og barnestole. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Der kan foretages reservationer med alt inklusive. Gæster med alt inklusive har adgang til særlige ydelser, såsom snacks, ligesom der tilbydes et udvalg af alkoholfri og alkoholholdige drikkevarer. Til morgenmad, frokost og aftensmad kan gæsterne betjene sig selv ved buffeten eller bestille lige hvad de har lyst til fra menuen (til aftensmad). Hotellet tilbyder vegetarretter til gæster med særlige gastronomiske ønsker. Endelig arrangeres der åbent køkken som virkelig er en oplevelse værd.
Sport og aktiviteter
Uanset om gæsterne søger sportslig aktivitet eller afslapning, kan de svømme et par baner i en af 2 udendørs swimmingpools, mens de små kan besøge badeområdet for børn. Herudover vil noget forfriskende at drikke fra snackbaren ved swimmingpoolen og vandrutsjebanen bringe enhver badeglad gæst i godt humør. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Hotellet tilbyder et omfangsrigt udendørs sportsprogram med mulighed for at køre på cykel/mountainbike, tennis, boccia, beachvolley, volleyball, basketball og minigolf. Vandsportsentusiaster vil også få det sjovt på stedet idet der tilbydes mulighed for at stå på vandski, windsurfing, jetski, vandcykler, bananbåde og kanosejlads. Dykning arrangeres af eksterne udbydere. På overnatningsstedet vil gæsterne blive mødt af et bredt udvalg af indendørs sportsfaciliteter, herunder et fitnessstudie, bordtennis, billard, dart, gymnastik og aerobic. Ydermere råder stedet over et wellnessområde med et spa-bad, en sauna, et dampbad, et hamam, en skønhedssalon og et solarium. Mod betaling tilbydes: massagebehandlinger. Til stedets yderligere fritidstilbud hører et animeringsprogram, en miniklub, et minidiskotek, livemusik, et diskotek og en natklub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Der accepteres på overnatningsstedet følgende kreditkort: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser