Grand Uysal Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Grand Uysal Hotel
İbrahim Bilgen Cad. Tosmur Mah. No:16, 07450 Kort
Hotellet

Grand Uysal er et fint 4 stjernet All Inclusive hotel beliggende i Tosmur. Hotellet er i vinteren 2021-2022 blevet renoveret, og når dørene slås op i foråret 2022 kommer hotellet til at fremstå næsten som nyt. Her er faciliteter for både store og små, og da både mad og drikke er inkluderet kan man bare læne sig tilbage og nyde ferien.

 

Solen kan nydes ved det dejlige poolområde, hvor der findes en pool med børnepool og en pool med vandrutsjebane. Bliver man træt af at bade, kan man slå sig ned på en solseng under en parasol, og nyde en kølig drink fra poolbaren. Lige på den anden side af vejen ligger Middelhavet og hotellets private strand – man skal blot benytte tunellen som går under hovedvejen for at komme hertil. Som gæst på Grand Uysal kan man frit benytte solsenge og parasoller på stranden.

 

I hotellets SPA afdeling kan man forkæle sig selv med tyrkisk bad, sauna, dampbad og massage (alle behandlinger mod betaling). Foretrækker man at være aktiv arrangerer animationsteamet sjove aktiviteter i løbet af dagen. Det er også muligt at spille vandpolo, dart og bordtennis og at træne i fitnessrummet. Når mørket falder på, bydes der på underholdning for hele familien. Om dagen kan alle børn i alderen 3-12 år deltage i sjove aktiviteter i mini-klubben (her tales ikke skandinavisk). Her er også en legeplads.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Værelserne

Standardværelse

Moderne indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Moderne indrettede værelser til 4 personer med to soverum med to enkeltsenge i hvert rum. Derudover indeholder værelset en lille sovesofa (anbefales til børn under 12 år), 2 stk. TV, telefon, 2 stk. aircondition, minibar (indeholder vand ved ankomst), sikkerhedsboks, el-kedel og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:30 – 09:30

Sen morgenmad

09:30 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnatssuppe

23:00 – 00:00

Snacks

12:00 – 17:00

Kaffe, te og kage - Pool Bar

17:00 – 18:00

Kaffe, te og kage - Lobby Bar

11:00 – 18:00

Frugt

16:00 – 17:00

 

Barer

 

Lobby Bar

09:00 – 00:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

Beach Bar *

10:00 – 18:00

 

 * Ingen servering af alkohol


Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, is, behandlinger i Spa centret og frisør er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lånes, og skiftes to gange ugentligt.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Ekstra ydelser


Højhastigheds internet på værelset, poolområdet og på stranden:            1 dag ca. Euro 3.-

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Miniklub – Poolbar – All Inclusive - Gratis Internet (lobby)

Privat strand 30 m – Alanya centrum 4 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser