OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Grand Uysal Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Grand Uysal er et fint 3 stjernet mellemklassehotel som er ideelt til alle, der ikke stiller krav til mange faciliteter på hotellet. Hotellet ligger i Tosmur, ca. 5 km øst for Alanya centrum.

 

Solen kan nydes ved poolområde hvor du finder en pool, en børnepool og en solterrasse med solsenge og parasoller. Her er også en frodig have, hvor du kan søge skygge, hvis du har brug for en pause fra solen. I hotellets eget spa center kan du pleje dig selv med hamam, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling). Her er også et lille fitnessrum, et minimarked, frisør, mødelokale og billard, bordtennis og dart. Hotellets animation team arrangerer underholdning og sjove aktiviteter ved poolområdet. Til alle børn i alderen 4-12 år er her både en legeplads og en miniklub (her tales ikke skandinavisk).

 

For at komme på stranden, skal du blot benytte tunnellen under hovedvejen. På stranden kan du leje solsenge og parasoller, og skal der fart over feltet, kan du prøve kræfter med et udvalg af vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
Morgenmad07:30 - 09:00 
Sen morgenmad
09:00 - 10:00 
Frokost12:30 - 14:00 
Snacks12:00 - 17:00På stranden
Kaffe/te og kage17:00 - 18:00I poolbaren
Middag19:00 - 21:00 
Midnatssuppe23:00 - 24:00 
Bar10:00 - 23:00 


Importeret alkohol,drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, is, behandlinger i Spa centret og frisør er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod betaling.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Grand Uysal Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes