Grand Okan Hotel – Centralt i Alanya med stranden tværs over gaden
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Grand Okan Hotel
Saray Mahallesi, Atatürk Caddesi 07400 Kort
Hotellet

Grand Okan Hotel har en af Alanyas bedste beliggenheder! Her bor du midt i centrum, og Alanyas store udvalg af restauranter, butikker og barer ligger lige uden for døren. For at komme til Kleopatrastranden, skal du blot krydse gaden. Hotellet har sit eget private strandafsnit, hvor du – ud over at nyde solen og havet – også kan spille beachvolley, eller prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). Hvis du vil have mulighed for at nyde den magiske solnedgang fra din balkon, anbefaler vi, at du bestiller et værelse med havudsigt.


Selvom stranden ligger blot et stenkast væk, har hotellet et stort poolområde. Om aftenen dækkes bordene op udenfor, så dem der har lyst til at nyde middagen udenfor, har mulighed for dette. I højsæsonen arrangerer hotellet forskellige tema-aftener med dans og musik.


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse med/uden havudsigt:

155 små, men lyse og moderne standardværelser, indrettet i skandinavisk stil. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, telefon, sikkerhedsboks, minibar, TV og balkon. Badeværelse med brus, toilet og hårtørrer. Trådløst internet tilgængeligt på hele hotellet. 


2 værelser er indrettet specielt for handicappede - spørg ved bestilling. 


Værelse med havudsigt kun mod gebyr.

Mad & Drikke

Halvpension: Morgen- og aftensmad.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis Internet - Strand 50 m. - Centrum 500 m.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser